Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy się nie całowałem 23

Uważacie, że panna młoda, która nie jest dziewicą powinna mieć kremową suknie?

Polecane posty

Gość niesamowite wywody
robisz na tym forum. Wiesz, zadziwiające z tym welonem:-o

Gość zacznijmy od tego że kobieta
słusznie! nieczyste są niegodne noszenia welonów! 😠

Oj, ale bzdurka :) Przede wszystkim welon nigdy nie był dowodem dziewictwa. Od zawsze był nim wianek :) Gimnazjalista psychiczny też może być sympatyczny :) A na przyszłość... Mój nick pisze4 się z wielkiej litery :P To tak na marginesie szkolnych obowiązków :P

A wy nie robicie na tym forum niesamowitych wywodów? To może dlatego, że dziedzicie tu na ślubach i weselach, bo zapewniam was ze w dziale życie uczuciowe a zwłaszcza życie erotyczne, ludziska robią jeszcze lepsze wywody niż ja:)

Gość niesamowite wywody
to twoje hobby siedzieć na babskim forum? Kolejny dowód że jestes dziewczyną bo np mój mąż nie wie co to babskie fora i gdzie są a tym bardziej ich nie szuka bo go to mało interesi,

Chciałam być miła, ale tego nie zauważyłeś. Może dlatego do tej pory się nie całowałeś.

Gość niesamowite wywody
no wiesz na początku stwierdziłeś że mężczyzną nie jesteś więc nie znam sposobu żebyś to udowodnił:-o

Albinoska Ależ zauważyłem, zauważyłęm. Czy to w tym momencie kiedy powiedziałaś, ze nie chcesz być zołzą i że gimnazjalista psychiczny jest fajny?:) Zauwazylem no i... co z tego, kontynuowalem moje wywody, przecież i tak nie będziesz moją dziewczyną

Gość sex jest the best
do Nigdy się nie całowałem 23: jak dla mnie to masz nie równo pod sufitem, albo jedziesz na ręcznym 10 razy na dobe, albo wogóle zbok jest z Ciebie (bo chyba znasz powiedzenie ze najciemniej pod latarnia) poza tym nie masz chyba swojego zycia skoro tylko fora przegladasz,

Gość szczerze mowiac tez
mnie to kiedys razilo, bylam w mlodosci bardziej pryncypialna , dlatego slub bralam tylko cywilny i w kolorowej sukience, bo mi sie to bardziej szczere i uczciwe wydawalo. Ale to ja, inni niech robia jak chce, nic mi do tego, kazdy ma swój rozum i swoje morale.

Gość izzzzzzzzz
Moja przyjacióka w 4 mies ciazy brała ślub w sukni białej:) myśle ze nikt nikomu do łóżka patrzec nie bedzie:) No chyba że autorka mieszka na jakiejs pipiduwie,ale nie chce mi sie, wierzyc:)

Dajcie juz spokój pannom młodym, ten temat był już wałkowany 150 razy. Zastanówmy się nad czymś lepszym: czy facet, który nie jest prawiczkiem ma prawo iść do ślubu w białej koszuli? Jeśli dziewczyna \"nie ma prawa\", to uważam,że on tym bardziej nie! ;-)

Statystyki mówią, że przeciętna Polka wychodząc za mąż ma 25 lat. Wyobrażasz sobie 25-letnią dziewicę? Według Kościoła Katolickiego mastrubacja, namiętne pocałunki i peeting to również ciężki grzech, więc chyba tylko zakonnice mogłyby iść do ślubu w białej sukni.

No, Marta... teraz to przydzwoniłaś. \"...Wyobrażasz sobie 25-letnią dziewicę?...\" - tekst powalający. Wyobraź sobie, że wyszłam za mąż będąc 28-mio letnią dziewicą :) Takie miałam postanowienie i tego się trzymałam. Jeśli kobieta się szanuje, będzie również szanowana przez mężczyznę. Niektórzy zamiast oglądać telewizję 24/24 powinni czytać książki - rozwijają wyobraźnię :) Ale to tak na marginesie :P

Gość ja zaglosowalam
albinoska a nie balas sie? przeciez sex jest cholernie wazny, a jakby sie okazalo ze facet nie teges to co?

Gość do ja zagłosowałam
i tu właśnie widać jaką miłością darzysz czy darzyłabyś "ukochanego". Jak nie tegos to spier papier prawda? A jak ok to można kochać go.

Gość rgesghweherhetje
KREMOWA W KOLORZE SPERMY, PASUJE ;)

Pisałam o Pannach Młodych, które znam osobiście, a nie znam żadnej dziewicy.

Gość ja zaglosowalam
a idz w cholere ty swieto-jebliwa hipokrytko. g.o.w.n.o wiesz o mojej milosci i tak zostanie. Zwierzac sie tobie nie mam zamiaru ;p

Nie bałam się, bo wiedziałam, ze to Pan Właściwy :) A ten epitet to do mnie?

Gość ja zaglosowalam
nie, nie do Ciebie Skarbie ;) to do tej co sie do mnie osmielila "zapiąc" ;)

Gość do ja zagłosowałam
o matko ale jesteś z gruba ciosana. Niestety po jednym zdaniu można cię ocenić:-o

Gość ja zaglosowalam
z chamstwem tak trzeba ;) najczesciej jestem grzeczna, ale jak ktos mi wciska ciemnote nawet nie probujac zrozumiec moich slow to sorrki ;)

Gość do ja zagłosowałam
o matko:-D dobre. Chyba na odwrót dziewczyno. Sama stwierdzasz od razu że ktoś kto bierze ślub nie sypiając wcześniej popełnia duuuuuże ryzyko. A co powiesz jak bbyś była w sytuacji: kochasz go szalenie a okazuje się że jego to i owo jest za małych rozmiarów? Pewnie kończy się miłość i odchodzisz tak? Tylko tyle ci napisałam a ty od razu z mordą. Co cię tak wyprowadziło z równowagi?