Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy się nie całowałem 23

Najbardziej upierdliwa osoba na tym forum? Czy mi przypadnie choć ten zaszczyt?

Polecane posty

do nigdy sie nie calowalem - no i po co tak jezor wywalasz? prowokujesz ???????? ;)

Gość jagooo
jestes nie tylko upierdliwy ale rowniez zalosny

i oto wreczam Ci order najwiekszego upierdliwca.......Gratulacje Widzowie wlasnie na twoja kandydature wyslali najwiecej sms:D

nigdy sie nie calowalem - widze, ze rozmnazasz sie :P

No sam sie domagales tego miana a teraz , obrazasz sie , placzesz i tupiesz nozkami ? ;-)

Swój na swojego zawsze trafi... Ach, aż się wzruszyłam;)

pewnie nic z tego nie bedzie z kilku przyczyn, pewnie mieszkamy daleko od siebie ale to jeszcze pryszcz, pewnie bysmy sie sobie nie spodobali ale to tez jeszcze nie wszystko, przede wszystkim ja nigdy ale to przenigdy nie zamierzam się ujawnic, tzn przyznac sie, ze to ja wypisywalem te wszystkie skrajne glupoty na tym forum:)

Mówisz tak jakbys sie we mnie zakochala, wszyscy po mnie jadą a Tobie sie podoba..tylko ze jakos nie moge uwierzyc ze sie ze mnie nie nabijasz:(, wiesz po tym wszystkim jestem troche nieufny, zbytnia ufnosc moglaby byc bardzo niebezpieczna..mam inny pomysl..jesli sie spotkamy przypadkowo to sie zejdziemy, ja nie zamierzam chyba nawet mojej ewentualniej przyszlej dziewczynie mowic ze pisalem na forum jako nnmd23

http://www.naturella-fotokonkurs.pl/index.php?id=showgallery&sh=13144 http://www.naturella-fotokonkurs.pl/index.php?id=showgallery&sh=13098&pg=0 wyslalysmy z psiapsiola zdjecia na konkurs...jak wygramy to we dwie bedziemy mogly ruszyc do ameryki poludniowej,albo do spa....od tego zaleza nasze wakacje.. Zeby zaglosowac wsytarczy kliknac..a kazdy glos sie liczy! (jeszcze w paru tematach wkleje ten post ato mnie przypadnie ten tytul..ale co tam,zalezy mi to sie pcham nie?:P)