Nigdy się nie całowałem 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałam 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruuudzia 0 Napisano Lipiec 4, 2007 przypadnie bo mnie juz denerwujesz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olivia 0 Napisano Lipiec 4, 2007 do nigdy sie nie calowalem - no i po co tak jezor wywalasz? prowokujesz ???????? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jagooo Napisano Lipiec 4, 2007 jestes nie tylko upierdliwy ale rowniez zalosny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałem 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 ano prowokuje, to taka moja rozrywka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałam 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 :P Ale ja to ONA:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mniami 0 Napisano Lipiec 4, 2007 i oto wreczam Ci order najwiekszego upierdliwca.......Gratulacje Widzowie wlasnie na twoja kandydature wyslali najwiecej sms:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałam 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Nigdy się nie całowałem 23---> pasujemy do siebie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałem 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 wszyscy jestescie zalosni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olivia 0 Napisano Lipiec 4, 2007 nigdy sie nie calowalem - widze, ze rozmnazasz sie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałam 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Jesteś moją brakującą połówką pomarańczy, moim przeznaczeniem...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mniami 0 Napisano Lipiec 4, 2007 No sam sie domagales tego miana a teraz , obrazasz sie , placzesz i tupiesz nozkami ? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałam 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Wreszcie Cię znalazłam:P Może dziś będzie nasz pierwszy raz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałem 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 nie nóżkami tylko girami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ty moja żenska odpowiedniczko jestes pewnie tylko fatamorganą, kurcze chyza zajme sie czyms pozyteczniejszym niz siedzeniu tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałam 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Nasz pierwszy \"rozdziewiczający\" pocałunek:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałem 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 ze tez ci sie tak chce, zalocyc podobny profil i teraz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałam 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Ja fatamorganą??? Wreszcie Cię znalazłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałam 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 i teraz...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alibi 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Swój na swojego zawsze trafi... Ach, aż się wzruszyłam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałam 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Gdzie jesteś mój wybranku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałem 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 nabijasz sie pewnie a poza tym i tak nic z tego nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałam 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Nie nabijam się. A dlaczego nic z tego nie będzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałem 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 pewnie nic z tego nie bedzie z kilku przyczyn, pewnie mieszkamy daleko od siebie ale to jeszcze pryszcz, pewnie bysmy sie sobie nie spodobali ale to tez jeszcze nie wszystko, przede wszystkim ja nigdy ale to przenigdy nie zamierzam się ujawnic, tzn przyznac sie, ze to ja wypisywalem te wszystkie skrajne glupoty na tym forum:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałam 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 To spotkajmy się tak całkiem przypadkiem;) Skąd wiesz, że daleko? Może się sobie spodobamy? PS. Fajne te Twoje głupoty- takie urozmaicenie forum:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałem 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Mówisz tak jakbys sie we mnie zakochala, wszyscy po mnie jadą a Tobie sie podoba..tylko ze jakos nie moge uwierzyc ze sie ze mnie nie nabijasz:(, wiesz po tym wszystkim jestem troche nieufny, zbytnia ufnosc moglaby byc bardzo niebezpieczna..mam inny pomysl..jesli sie spotkamy przypadkowo to sie zejdziemy, ja nie zamierzam chyba nawet mojej ewentualniej przyszlej dziewczynie mowic ze pisalem na forum jako nnmd23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałem 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 jesli znajde sobie dziewczyne to nie tutaj, gdzies gdzie bede sie prezentowal z lepszej strony:) choc moze i tu bylaby jakas dobra dziewczyna dla mnie, szczegolnie jakas nimfomanka, taka by mi sie przydala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Downka 0 Napisano Lipiec 4, 2007 http://www.naturella-fotokonkurs.pl/index.php?id=showgallery&sh=13144 http://www.naturella-fotokonkurs.pl/index.php?id=showgallery&sh=13098&pg=0 wyslalysmy z psiapsiola zdjecia na konkurs...jak wygramy to we dwie bedziemy mogly ruszyc do ameryki poludniowej,albo do spa....od tego zaleza nasze wakacje.. Zeby zaglosowac wsytarczy kliknac..a kazdy glos sie liczy! (jeszcze w paru tematach wkleje ten post ato mnie przypadnie ten tytul..ale co tam,zalezy mi to sie pcham nie?:P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałam 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Przestań, na kafe pełno jest żartownisiów:D A mogę Cię spytać dlaczego nigdy nie miałeś dziewczyny? Ale teraz odpowiedz mi na poważnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałam 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 A dlaczego nimfomanka? Chcesz nadrobić zaległości?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach