Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turystkaaaa

KOŁOBRZEG

Polecane posty

Gość turystkaaaa

polecacie na wakacje?

Mieszkam w Kołobrzegu :) I rzecz jasna polecam :) Ale drogo jest. fakty.

Gość turystkaaaa
kwatery drogie czy jedzenie? co ciekawego jest do zwiedzania?

Gość turystkaaaa
??????????????

Gość wiatrrrr
niech ktoś napisze coś więcej o tym mieście, bo też się wybieam

Kołobrzeg wg mnie jest tańszy niż typowe małe nadmorskie miasteczka Jest gdzie pochodzić, co pozwiedzać, dużo knajpek jest świetna ścieżka rowerowa, stare lotnisko wojskowe z hangarami po samolotach

Gość wiatrrrr
a czy duży tłok w sezonie?

Gość gfjhjgkhjkj
pewnie,ze polecam.chociaz drozyzna ;)

Gość wiatrrrr
to w końcu drogo czy nie, bo już nie wiem ? kwatery drogie czy jedzenie?

Gość Cocounutka
Ceny takie jak to w kurortach i miastach turystycznych. Ale przeciez mozesz wybrac sie do jakiegos marketu i zrobic zakupy w Kolobrzegu jest MiniMal i biedronka. bylam 2 lata temu bylo super. Pogoda byla tez super i bylam pod koniec sierpnia az do poaczatku wrzesnia. Ludzi duzo a najwiecej chyba niemcow :D

Gość naga prawadaaa
ceny we wszystkich miejscowosciach nadmorskich sa podobne, wiadomo blisko plaży i centrum najdrożej co do zwiedzania - miasto zostało praktycznie całkowicie zniszczone podczas wojny, zabytkowych budowli jest wiec bardzo niewiele mimo wszystko przyjemne miasto ktore warto odwiedzic

Gość gfjhjgkhjkj
ale starowke ma bardzo ladna :).

Gość mis kolabor...
W Kołobrzegu drogo? Nie smiesz mnie.

Gość naga prawadaaa
ładna, ale wszystkie budynki sa nowe tzn powojenne wiec jak ktos lubi typowe zwiedzanie to moze sie troche nudzic

Gość Cocounutka
Tak to prawda, zabytkow raczej tam sie nieznajdzie. Ale Centrum jest bardzo swietnie zrobione. Fajny styl maja te mieszkania i hotele przy porcie. Tragicznie drogo jest. Jesli chodzi o pamiatki mozna przeciez sie targowac. Ja np. maly statek ktory kosztowal 25 zl kupilam za 12zl straszac ze odejde i nie kupie wiec sprzedawca mnie zawolal i powiedzial chwilke ok. sprzedam za 12zl :) a byla to koncowka sezonu wiec... ;)

Gość wiatrrrr
właśnie o to chodzi, że zakupy można zawsze zrobić w markecie i będzie taniej. zresztą w końcu to mają być wczasy więc cały rok się na nie pracuje.

Gość wiatrrrr
ja kilka razy byłam we Władysławowie i bardzo jestem zadowolona, ale w tym roku postanowiłam wybrać się właśnie do Kołobrzegu, chociaż mam pewne obawy, bo to dużo większe miasto i nie wiem czy będę zadowolona, chociaż lubię jak coś się dzieje, odbywają się jakieś imprezy,

Polecam Kołobrzeg jak najbardziej.Nie jest tam wcale tak drogo, jesli chodzo o wyżywienie.To w końcu miasto.Bo np. w takim Rewalu czy Mielnie ceny są wyższe o100%. Podobało mi sie tam molo i latarnia morska.Jest pełno kramów z pamiątkami i dużo ciekawych imprez. Chociaż tak szczerze mówiąc to wolę te małe miejscowości nadmorskie ze względu na ładniejsze plaże.

Gość wiatrrrr
a w Kołobrzegu plaża jest nieładna? dlaczego?

Gość O Boże
Plaża jest bardzo ładna. http://www.kolobrzeg.pl/glowna/index.php Dla mnie ważne, że jak nie ma pogody, jest gdzie pochodzić - normalne miasto, albo park nadmorski, sanatoria i domy wypoczynkowe. W każdym coś się dzieje. Polecam zabawę "na dechach" w muszli koncertowej

Gość Cocounutka
W zależności kto co lubi. Ja osobiście wole plaże w Sianożętach lub Grzybowie i wlasnie z tych miejscowosci dojezdzalam do Kolobrzegu by zwiedzac go. Ale wylegiwalam sie i spacerowalam po tych mozna powiedziec dzikich plazach i mniej okupowanych niz ta w Kolobrzegu. Jak ktos sobie ceni swobode i intymnosc to polecam Sianożęty bądź Grzybowo. Piekne rozwlekle plaze. :)

Drogo jest w centrum, im dalej tym taniej-wiadomo. Dużo rodzin wynajmuje pokoje tanio, wiec jesli chodzi o kwarery to zawsze mozna znaleźć coś w przyzwoitej cenie. Jedzienie tez w miare tanio, jest dużo knajp, w ktorych jedzenie tanie. Np. ostatnio otowrzyli taki chiński bar- normalnie jedzienie pyszne za grosze. A co do zwiedzania... to wiadomo... starówka, bazylika, nad samym morzem dużo pamiątek, piękne duże molo.. naprawde jest co zwiedzać. Dość nowa galeria HOSSO... Plaża w miare szeroka... Co tam jeszcze... pytaj :)

Ha, a ja w czwartek jadę do Kołobrzegu, drugi raz. Jestem bardzo zadowolona,ale martwię się o pogodę.

Gość wiatrrrr
nalya po powrocie napisz jak bylo.pogoda do czwartku napewno się poprawi, życzę tego. ja wybieram się pod koniec lipca i liczę na dużo słoneczka :). ile płacisz od osoby

W kołobrzegu jest ekstra:) I wcale nie tak drogo-nie przesadzajcie ;) polecam kebeby w Orient express ;) nie wiem czy jeszcze są ale rok temu były :)

Gość ghghgh
w Kołobrzegu jest super

ja wybieram sie do Kołobrzegu juz w poniedziałaek..na pogode nie ma co liczyć,wiec z opalania nici.. powiedzcie mi zatem co w takim razie mogę tam robić:)