Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mera

odpowiedzcie prosze!!

Polecane posty

czy po 1,5 tygodniu po zapłodnieniu mozna odczówac mdlości. to nie są typowe wymioty, tylko takie \"pomdlewanie\" chwilowe, kilka razy dziennie...jak to jest w ciąży?

po co zakldasz ten sam topik ponownie jestes za glupia zeby zrozumiec poprednie odpowiedzi?

mało prawdopodobne, z tego co pamietam , pierwsze mdłości są po 6 tygodniach

a Ty za to jesteś bardzo mądra z tymi swoimi wyzwiskami.

Gość kWiAtEkmalutki
ja pierwsze mdlosci odczuwalam ok 2 tyg od zaplodnienia czulam je wyraznie, tak ze mialam odruchy wymiotne juz, do tego nie do opisania sennosc, normalnie zasypialam w pracy wczesniej zdawalo mi sie ze mam mdlosci i bylam senna-ale w ciazy nigdy nie byla a teraz to bylo cos okropnego... u jednych objawy wystepuja zaraz u innych pozniej albo wogole

Gość żanette**
A dlaczego nie? Jeśli zapłodnienie "stało się" w środku cyklu (dni płodne przesuwają się za każdym razem coraz dalje w pobliże cyklu), to mdlości możesz mieć tak jak ja, myśląc, że to normalna dolegliwość przed okresem. Bo pewnie zaraz powinnaś mieć okres wg planu?

Gość żanette**
...w pobliże okresu...oczywiście

wspóżyłam pod koniec miesiączki,(na drugi dzień mi sie skończyła), bez żadnego zabespieczenia. o mało pare razy bym już nie zemdlała:( teraz czuje sie jakbym miała dostać okres.

czuje jakbym miała dostać okres chociaz do terminu miesiączki mam jeszcze nie całe dwa tygodnie.

Gość kWiAtEkmalutki
mera matko przeciez twoja ciaza graniczy z cudem jak na moje to ty masz dni plodne a nie ciaze myslalam ze ty jestes juz przed okresem, a ty w polowie cyklu gdzie teraz powinna wystapic owulacja...