Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SSSMUUUTNAAAAAA

POMÓŻCIE!!!!!!!BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość SSSMUUUTNAAAAAA

Błagam was o pomoc... Nie wiem do kogo mam się zwrócic, pomimo tego ze mam koleżanki- może już nie przyjaciółki.. ale po kolei... Zaczęło sie prawie 4 lata temu, gdy poznałam pewnego chłopaka, który nie miał wykształcenia (szkoła zawodowa). Nie wiem czy się w nim zakochałam czy poprostu chciałam mieć KOGOŚ kto by mi pomógł zapomniec o mojej pierwszej prawdziwej, bezgranicznej miłości, która zakonszyła sie przez tego chłopaka po 2!!!misiacach związku... Ale nie w tym rzecz... SŁUCHAJCIE TERAZ!!!!! Wyobrazcie sobie ze zyje z "nowym" chłopakiem od 4 lat w totalnej tajemnicy przed rodzicami... Nie wytrzymuje tego psychicznie!!!!!!!! Około 3 lat temu powiedziałm ze zerwałam z nim, a pomimo tego spotykam sie z nim dalej. Własciwie MIESZKAM Z NIM!!!!!!!Studiuje w innym miescie niz mieszkają moi rodzice (60km), co umozliwiło mi byc z nim. Naturalnie, moi rodzice odwiedzaja mnie mniej wiecej co tydzien. Wtedy mój chłopak pospiesznie wychodzi z domu, aby się na nich nie natknąć. Przeczekuje po kilka godzin w samochodzie, czekajac aż pojadą do domu. Ostatnio - 3 dni temu mało nie zemdlałam ze strachu. Przyjechali rodzice bez uprzedzenia!!!!!!!! (mają klucz do tego domu, w którym mieszkam). Był u mnie mój chłopak, który szybko wybiegł na balkon siedząc tam skulony przez jakąś godzinę... Strasznie sie bałam, że wyjdzie to na jaw, że np tata wejdzie na balkon i go zobaczy... Wczoraj, kiedy ponownie przyjechali rodzice tylko tym razem z samiutkiego rana (!!!!) nie było NA SZCZĘSCIE mojego chłopaka, bo miał rano do pracy. Boooże!!!!!!! boję sie pomyslec, co by to było, gdyby zobaczyli nas razem, nie wspominajac o tym, gdyby zobaczyli nas w łóżku ( nie koniecznie kochających się).... JEST MI STRASZNIE PRZYKRO, BO SAMA JUZ SIE ZASTANAWIAM CZY WARTO DALEJ CIĄGNĄĆ TEN ZWIAZEK... NIE WIEM CZY GO KOCHAM, CZY JESTEM Z NIM BO JEST MI GO ŻAL, ŻE ON JEST WE MNIE TAK ZAKOCHANY, CZY POPROSTU SIE DO NIEGO PRZYZWYCZAIŁAM. Zastanawiam się czy dobrze by mi z nim było, gdybym mogła normalnie sie z nim spotykac. On skonczył dla mnie szkołe srednią, obecnie studiuje... Ale moi rodzice kiedys powiedzieli, ze może i skonczyc 10 studiów ale I TAK GO NIGDY NIE ZAAKCEPTUJĄ!!!!!!!!!! "Z krowy nie zrobisz konia wyscigowego"- powiedział mi kiedys tata..... Niedługo mam obrone pracy dyplomowej. Po studiach chciałabym zacząć układac sobie życie... Ale w takiej sytuacji nie mam żadnych perspektyw!!!!!!!!!! Chciałabym podobnie jak moja siostra, która po ukonczeniu studiów wyjechała za granice ze swoim narzeczonym, poczym wyszła za niego za mąż. A JA???????????? NIE MAM ŻADNYCH PERSPEKTYW NA ŻYCIE!!!!!! MARTWI MNIE TO, ZE KONCZE STUDIA, BO NIE WIEM CO ZE SOBA ZROBIĆ!!! Z chłopakiem nie raz sie kłociłam o to, ze on obawia sie, ze rodzice beda mi mówili zebym wyjechała do siostry. Szczerze mówiąc myślę o tym... mało tego!!!!!!!!!!!! MOJA PIERWSZA WIELKA MIŁOŚĆ CHCE WYJECHAĆ TAM ZE MNĄ BO BARDZO ZAŁUJE ZE ZERWAŁ ZE MNĄ...Mam juz takie mysli, aby to zrobic a tam.... czas leczy rany.... powoli człowiek się odzwyczaja... Dodam jeszcze że nie jestem szczesliwa z moim obecnym chłopakiem. Nigdzie, ale to nigdzie nie wychodzimy razem- on usprawiedliwia to tym, ze rodzice stoją na przeszkodzie.. Po częsci jest to racja, ale tylko po częsci. Nie raz go okłamałam w zasadniczych sprawach... Nie poznaje samej siebie wogóle... Z radosnej dziewczyny " która się tak ciągle ślicznie uśmiecha" zrobiła się młoda kobieta, która codziennie w ukryciu płacze, ale zeby zachować pozory ze wszystko jest w porządku nadal wśród ludzi ma usmiech na twarzy... Nigdy nie przypuszczałabym, że bede codziennie paliła marihuane i "popijała" to piwem... Ale tak jest... Młoda, piękna , wykształcona, radosna, ineligentna dziewczyna.... To wszystko tylko pozory.... NIENAWIDZE SAMEJ SIEBIE.... Chciałabym skonczyc ze sobą............................ Ale za bardzo kocham rodziców, zeby im to zrobic i brak mi odwagi... Za bardzo kocham rodziców, aby powiedzic im prawde, ze jestem z moim chłopakiem............ i wkońcu za bardzo kocham rodziców, by przyznać sie do moich problemów z marihuaną (i z alkoholem????????). To by ich zabiło..... A więc zyje W SWIECIE ZŁUDZEŃ, KŁAMSTWA.... ŻYJĘ W SWOIM I TYLKO SWOIM ŚWIECIE, o którym NIKT nie ma zielonego pojęcia....... oprócz Was.......... BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość SSSMUUTNAAA
No w dzisiejszych czasach tak...

Gość zastanow sie czy
zycie bez tego chlopaka bedzie lepsze? Moze tamtemu (ex) tylko sie wydaje, ze chce z toba byc, bo jak sama napisalas byliscie razem tylko 2 miesiace, a z obecnym jestes jednak 4lata. Poza tym rodzicow w to nie mieszaj, bo jesli cie kochaja, to pogodza sie z tym, ze masz takiego, a nie innego faceta.

Gość luzblus
1. odpowiedziec sobie na pytanie co chcesz w zyciu robic 2. zdecydowac sie z kim chcesz byc 3. skonczyc studia i zaczac zyc na wlasny rachunek 4. zmienic zamki w mieszkaniu i odciac pepowine rodzicow 5. wyjechac za granice jezeli tego hccesz i realizowac swoje marzenia 6. udac sie do poradni uzaleznien i zaczac terapie 7. zrobic cos w koncu ze soba a nie siedziec i plakac jak ci zle w zyciu, chcesz byc z tym facetem to badz, rodzice sie pobocza i im przejdzie - tym bardziej jak wyjedziecie za granice, bedziesz miala swiety spokoj od nich i przejdzie ci nerwica, bedziesz mogla zobaczyc ile ten wasz zwiazek jest wart 8. nie wyjdzie wam - to sie rozstaniecie i znajdziesz sobie innego ew. wrocisz do bylego, z pewnoscia do ciebie przyjedzie i bedziesz zyla dlugo i szczesliwie

Gość zastanow sie czy
poza tym moze jakis psycholog??? Zawsze to osoba obiektywna, wiec moze lepiej z kims takim na zywo, w 4 oczy??? Ja bym sprobowala na twoim miejscu. Nie zaszkodzi, a moze pomoc.

Gość luzblus
poz atym piszesz ze z zawodowka jest w dzisiejszych czasach nikim przeciez napisalas ze kolo zrobil mature i studiuje ? i dalej jest dla ciebie tylkokims z zawodowka? litujesz sie nad nim? matkujesz mu? wyprowadzisz go na "człowieka' i zostawisz? to lepeij zostaw go teraz i daj mu swiety spokoj bo bez ciebie i zawodowka bylby szczesliwy,a tak mam wrazenie ze robi to by zaspokoic chore ambicje twoich rodzicow co do idealnego ziecia a nie dla samego siebie

Gość SSSMUTNAAAAA
KTOŚ PODSZYŁ SIE POD MÓJ NICK... !!!!!!!!!!!!!! WIDZE ZE NA INNYCH STRONKACH TEZ SIE PODSZYWA!!!!! JA TEGO NIE NAPISAŁAM...

Gość zastanow sie czy
a tak poza tym, nie chce cie dobijac, ale zastanawialas sie jak sie zachowuja ludzie palacy trawke? Ja znam pare takich osob i wiem jak sie zmienilo ich zachowanie itp. Przez trawke rozpadl sie moj zwiazek, ale nie ze nie chcialam byc z kims kto pali, poprostu z tym czlowiekiem nie dalo sie juz normalnie rozmawiac

Gość SSSMUTNAAAAA
DZIEKUJĘ ZA WSZYSTKIE OPINIE, PODPOWIEDZI ITP... BEDE UWAŻNIE CZYTAĆ.. POZDRAWIAM...

Gość SSSMUTNAAAAA
Do "zastanów sie czy".. Dlaczego nie mozna z nim było normalnie rozmawiać???? nie widze u siebie takich objawów... Jedynie wolę byc w samotności niż wśród ludzi... Ale słyszałam juz podobną opinie... Czym to się objawia???