Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deko

skorpionki co słychać?

Polecane posty

Gość krasiwnaja
28 pazdziernik,a wy?

Gość Ljubavi
27.10.1991 :))

Gość elka 71
10 listopada

Gość osz wy wredne skorpiony

Gość Nitka.56
06.11- i rowniez wszystko dobrze :)

nie jestem wredna, moze nieco zlosliwa... ale coz... dobrze mi z tym :P

Gość lolllllka
ja mysle ze gorsze sa Raki skorpione to dobrzy ludzie

Gość jestem skorpionem
14.11 całkiem, całkiem

Gość shark
8 listopad dziekuje calkiem niezle

jestem ciekawa,gdzie pracujecie,czym sie zajmujecie i co was interesuje?czy mamy wiele wspolnego?

10.11 :) ogolnie wszystko ok, ale jestem zdenerwowana, łatwo mnie wyprowadzic z równowagi :/ tez tak macie?

Gość Ty jeszcze nie wiesz o tym ...
po piwie zycie jest piekniejsze :classic_cool:

nic sie przede mna nie ukryje wszystkie podstepne plany zaraz wykryje :-) nawet sie zrymowalo jestem zazdrosnica,a wy?

jestem z 9 listopada w zasadzie nie wierzę w te wszystkie znaki, horoskopy, wróżby......ale powiem Wam, że coś jest w znaku SKORPION..... wszystkie osoby które znam spod tego znaku (włącznie ze mną)...przejawiają podobne cechy charakteru, czyli -są niezależne bądź dążą do tego, żeby być -są na wszystkie łapy kute...czyli cokolwiek się stanie i tak sobie poradzą -są mściwe i perfidne.....póki jest dobrze to jest ok, ale jak juz ktoś na odcisk nadepnie....to współczuję osobie naadeptującej -ogólnie to osoby o silnych charakterach i ognistych temperamentach też tak macie? Pozdrawiam, kobita......

28 .10 nie chce zachwalac,ale skorpiony sa bardzo bystre ,intuicje bardzo rozwinieta maja,ja np na pierwszy rzut oka moge powiedziec pare slow o danej osobie,i obojetnie ile czasu uplynie,zawsze strzelam w sedno ;-)

Gość Nitka.56
Mi sie wydaje ze jedno łączy wiekszosc skorpionow- jestesmy przyjacielscy, ciepli i pomocni (normalnie do rany przyloz) ale niech nam ktos nadepnie na odcisk to nie ma zmiluj-wtedy wychodzi nasza druga natura-jestesmy msciwe, wredne i zlosliwe. czyli po prostu nie mozna nas denerwowac :D

Gość jestem skorpionem
Mi się tez zdaje ze skorpiony to takie specyficzne znaki. Znam paru ludzi spod tego znaku i wszyscy to....hmmm jakby to powiedziec... oryginały;) I prawda jest ze jak kochaja to na zabój,jak sie przyjaznia to daja z siebie wszystko,ale prawda jest tez ze nie warto z nimi zadzierac,pamietliwe strasznie, skryte, duzo analizuja, trudno okazuja uczucia. Mszcza sie za krzywdy,wiem bo jeden taki ciezko odczul to ze raczyl mnie oszukac,nie ma zlituj.

12/11 tez jestem skorpionkiem i wlasnie mam problemy z partnerem :( help.. porawcie mi humor...

podpisuję się pod tym wszystkim wszystkimi ośmioma odnóżami...:) doprawdy jaka jestem...wie tylko drugi skorpion :) i pozdrawiamy wszystkich spod tego znaku🖐️