takowa_zainteresowana_w_takim 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Kto zacznie ze mna ?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
powiem 1 Napisano Lipiec 4, 2007 co mam zacząć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takowa_zainteresowana_w_takim 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Szukanie drugiej polowki. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
powiem 1 Napisano Lipiec 4, 2007 Powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shanti 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Mam nadzieję, że nie rozpoczynasz poszukiwań na kafe:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
powiem 1 Napisano Lipiec 4, 2007 chyba jednak tak hahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shanti 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Tak na marginesie do autorki - po co Ci \"w\" w nick\'u?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takowa_zainteresowana_w_takim 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Nie, nie rozpoczne. Nie wierze w tzw milosc internetowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
powiem 1 Napisano Lipiec 4, 2007 dlaczego nie wierzysz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mniami 0 Napisano Lipiec 4, 2007 po co szukac od nowa drugiej polowki? po co wogole szukac? sama cie znajdzie :) jak na sile bedziesz probowala znalezc to przeoczysz ja - takie zycie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach