Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qquka

kulki z gardla...co to za cholerstwo??

Polecane posty

Gość qquka

od jakiegos czasu podczas kaszlu albo i samoistnie wypadaja mi z gardla takie kremowe kuleczki, jak sie je rozgniecie to strasznie smierdza....nie pale, niedawno przechodzilam angine, ale kurde, skad biora sie te cholerne kuleczki, wie ktos??

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a z migdałków

Gość to z migdałków

Gość idz do
laryngologa

Gość mhmmmmmmmmmm
Prawdopodobnie to afty, kumpela miala, objawy te same. Nie pamietam czym leczyla, idz do lekarza, samo nie zniknie.

Gość a czy to nie jest
przypadkiem angina ropna?

Gość no wiec......
po anginie to masz..... raczej przejdzie jak zupelnie wyzdrowiejesz

Gość qquka
no w sumie wczoraj przestalam brac antybiotyki dopiero....kiedys tak mialam wlasnie podczas anginy ropnej, aole przeszlo...kurde uspokoilyscie mnie, juz myslalam, ze jestem kosmita ;)

Gość ewqa2
Zycze aby przeszlo ale wcale nie musi, wiele osob sie z tym swinstwem meczy po anginach. W otwartych kryptach migdalow zbieraja sie resztki jedzenia i bakterie. I to jest ta kulka...

Gość Ralphalowa
Ja co kilka dni naciskam czyms np kredką delikatnie w migdał i z dziurek wychodzi te śmierdzące kuleczki, ropki tak zwane.Angina i od picia zimnego.Bynajmniej u mnie tak jest i w nocy czy rano paskudnie z ust śmierdzi.No a jak kulek nie ma zapach jest do zniesienia.Trzeba ogrzewac migdały ciepłymi napojami a nie je ziębić zimnymi bo wtedy sa te śmirdziaki

Gość Ralphalowa
tak to prawda ze to tez sa resztkii jedzenia, śluz gardłowy, bakterie , wydzieliny.i sie zbierają ajk pijesz zimne to jeszcze twardsze się pojawiają.

Gość ja też to mam...
od bardzo dawna...czy to niebezpieczne??

wiesz tez niedawno miałam to cholerstwo.. strasznie się balam co to jest... (nawet na żadna angine wczesniej chora nie bylam) nie poszłam do lekarza... (nie mialam czasu) ale przeszlo samoistnie- meczylam sie z tym kilka tyg...

Gość Ralphalowa
niebezpieczne nie, ale śmierdzące

No nie jest to takie NIC jak tu piszecie!:) Zaraz znajde link to tu podrzucę i możecie sobie poczytać, ludzie latami z tym walczą bo te kulki w migdałach to sprawka grzybów w organiźmie:(:(

Gość qquka
no wlasnie z buzi mi nie smierdzi, tylko od czasu do czasu wyskoczy jedna kulka;/ fakt, mam przerosniete migdaly, ale za nic w swiecie nie dam ich sobie wyciac...kulki biora mi sie na pewno zgardla, a nie z migdalow, bo czasem czuje je nawet jakby w przelyku...no i musze wtedy mocno kaszelc, zeby raczyla wylezc....kurcze dziwna sprawa,ale pocieszylyscie mnie w pewien sposob, ze nie tylko ja mam ten dziwny problem...

Gość Ralphowa
to masz az tak wielkie ze jak kaszlesz to wylatuje? ja kiedys tez tak miałam ze nagle w ustach mi sie pojawiała.No ale chyba juz tak niemam, czasami wsadzam kredke naciskami jak cos jest to wyjdzie a jak nie to OK> ale zeby było tak wielkie to dawno nie miałam, moze uzbierałas przez miesiąc?:D

Gość chocolatee
heh ja tez to mam :P nie myslalam ze jeszcze oprocz mnie ktos to ma:P hmmm tez niewiem z kad to sie bierze? od czasu do czasu pojawiaja sie te kulki ale nie mam pojecia dlaczego ? hmm

Gość polamola
O rany ale nas dużo!!! Ja też to miałam przez dłuższy czas.Później jakoś o tym zapomniałam i na razie przeszło samo.... Jest to bardzo uciążliwe. Nie wiem czy to od tego ale kiedyś kupiłam sobie taki płyn do płukania jamy ustnej i tam było też napisane żeby wypłukać za każdym razem gardło ja tak zawsze robiłam i jakoś to nie wraca:) Może wypróbujcie takiego sposobu:)

Gość sssssffg
tez to mam.mialm kilka miesiecy potem maialm angine i wtedy nic nie mialam ale znowu wroclo.smierdzi strasznie

Gość diaria
to samo mam i stasznie się boje iść do lekarza pomóżcie

Gość kulkaśmierduszka
Nie chcę Cię straszyć, ale też to świństwo miałam i z każdym rokiem gorzej było. Dopiero radykalny krok, czyli wycięcie chorych migdałów, sprawę kulek zakończyło.

Gość brunetka1234
Ja tez to mam od czasu do czasu wylatuje kulka taka okropnie śmierdząca :/ nie próbowałam tego naciskać

Gość gość
nie rozcieraj w palcach nie bądź za ciekawa a nie będzie śmierdzącego problemu ,wielu tak ma to nic takiego lepiej nie wiedzieć nic nie ryzykujesz.