Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żabi skrzek

Zauważylem, że kafeteriuszki nadużywają alkoholu

Polecane posty

sluszna uwaga! od dzis postanawiam nie pic do odwolania!;0 ja jestem bardziej zdegustowana tym co sie u mnie na wiosze wyprawia:o

Gość hm............................
!!!!!!!!!!! WIIIIIIINOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość taka sobie jedna z tłumu
Tak to prawda ja uwielbiam ukrainskie nalewki

Zabi jestem wstrzasnieta tym ze u mnie pija dzieci w wieku [[nawet nie wiem po ile lat maja dokladnie:o] ale jeszcze podstawowki nie skonczyli nawet;)

albo i nie, sugerujesz, że kłamię? setunia to przez łeb takiego delikwenta, albo zgłoś incydent do mnie.

a ja nie pije;) czasem lampeczkę wina, ale to okazyjnie. nie bawi mnie to po prostu ;)

Gość z rumem i cytryną
;)

nic tylko rece rozkladac gdyby w sklepie im niesprzedawali to jakos by wyrosli na ludzi wczoraj sie o tym dowiedzialam szok u mnie malo kto nie pije czasami to sa takie akcje:o kazdy tylko patrzy zeby sie najebac[inaczej nie da sie okreslic tego] mi to juz chce sie rzygac jak patrze na to szkoda mi tych ludzi:o ale tak jest praktycznie wszedzie na kaxzdej wsi i na kazdym osiedlu w miescie;)

przykre jest, że dla ludzi celem życia jest nawalić się na kolejnej imprezie w remizie strażackiej :O

Zołzowata zeby to jeszcze impreza w remizie byla:o a tu pija pod sklepem;0 nawet policja juz na nich nie dziala

Gość nie lubię jak ludzie piją
w nadmiarze zarówno kobiety jak i faceci:-oNie ma nic gorszego niż pijany facet,seks z takim to KOSZMAR!

seks? o czym Ty w ogóle piszesz?! w życiu by mnie taki nie dotknął, bo chyba bym mu jaja urwała

mam tu na myśli swojego faceta,niekiedy jak się klądziemy spac po imprezie(ja nie piję,jeśli już to bardzo niewiele)to on się do mnie dobiera,taki nawalony to wtedy tracę ochotę na wszystko:-oSeks z nim na trzeźwo jest wspaniały ale jak jest pijany to...:-o

Gość no właśnie...najgorsze jest to
że po alkoholu albo w ogóle nie staje albo jak stanie to jest taki jakis sflaczały,wiotki,miękkawy i minie 3 godziny zanim się spuści:-o

karzę mu się odwalic,w końcu się odwala ale znaim to zrobi jest potwornie namolny,chce seksu a ja NIE:-PDlaczego faceci po alkoholku są tacy napaleni:-o?

Setunia, gdzie Ty sie podziewasz? 🖐️

Gość do =
zajebistą masz stopkę:-D