Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

Wow, cóż za wyczerpująca odpowiedź heheh U nas wczoraj była burza, która trwała raptem jakieś 6 godzin i troche podtopiło cebtrum. Na szczęście mieszkam na górce, daleko od wody hehe

To chyba rekompensata za wczoraj, bo o 18 się zrobiło normalnie ciemno i lało tak, że mi tv zagłuszało ;)

We wtorek albo w czwartek, nie wiem kiedy dojde :) Może pójde 2 razy, bo mam troche do odrobienia.

byłam dzisiaj na badaniach.. ja zawsze mieli problem z wbiciem się w żyłę.. a co u Ciebie ?

a może się orientujecie ile mogę czekać na ten czynnik reumatoidalny ? i w ogóle na te wszystkie badania co mialam ?

a ja dziś obroniłam magistra :D co do czynnika to nie wiem, ale ja np. wynik aCCP miałam jeszcze tego samego dnia, więc może RF też jest szybko.

Megusia, to gratuluję :) Mam wyniki... a raczej je widziałam ;D Troszkę OB podwyższone ale myśle że to przez to że wcześniej mnie coś dopadło i źle się czułam. A Czynnik reumatoidalny 5 a norma jest do 20 :) więc jest ok ;)

Właśnie odbyłam kolejną bezowocną wizyte u r. Następna za 3 miesiące, ja naprawde nie wiem po co mam tam chodzić :( Pani przepisała mi kolejny suplement diety, koszt miesięcznej kuracji jedynie 120 zł :/ i oczywiście dalej rehab. ale chyba już nie będę chodzić.

Z tego co widziałam to też jest glukozamina.. :/ Byłam dzisiaj po wyniki i to OB miałam mieć trochę podwyższone a mam 22 a norma jest do 12.

Jest tam glukozamina, chondroityna i kolagen i właśnie dla tego kolagenu mam to brać, skoro arthryl niezbyt pomógł. Nie wiem dlaczego ona tak ślepo wierzy w glukozamine :/ Aaaa i kazała mie jeszcze zakupić rower stacjonarny :P I dobiła mnie pytaniem: \"a te czworogłowe były ćwiczone?\' (po 6 miesiącach rehabilitacji!) A byłaś u lekarza?

Hehe :D fajna ta Twoja reumatolog :P ;D Nie, nie byłam. Nawet nie wiem czy kazała mi przyjść jak będę miała wyniki, ale chyba pójdę tylko dopiero gdzieś za 2-3 tyg bo jest na urlopie.