Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

Hehe a cisza trwa nadal .. ;P Wiecie jak się spaliłam na basenie... masakra... i chyba udaru słonecznego dostałam ale już jest lepiej ogólnie ze mną, bo o skórze lepiej nie wspominać.. Ale najdziwniejsze jest to że mnie po pływaniu kolano bolało a podobno pływanie jest wskazane. I w ogóle dzisiaj cały dzień mnie boli kolano. Do tego pod wodą jak prostuję kolano w tym dziwnym miejscu odczuwam jakbym coś tam miała ale aż mi jest trudno opisać dokładnie co to jest. Jak nie jestem w wodzie to też czuje coś takiego ale nie tak mocno jak pod wodą dlatego wcześniej nie wspominałam o tym :P

do reumatologa powinnam pójść w środę ale we wtorek wyjeżdżam więc nie pójdę, a do ortopedy 22 lipca.

Ciekawe co tym razem wymyśli. Moja r. stwierdziła, że ortopeda pewnie mnie wyśle na artro diagnostyczną :/

Porzuciłam, przynajmniej na razie. Już nic więcej nie da się wyciągnąć z moich mięśni hehe oczywiście pani r. dała mi następne skierowanie, ale już nie będę chodzić :P

Byłam. I w sumie dalej nic nie wiem, co utwierdza mnie w przekonaniu, żeby zostawić te kolana w spokoju i poczekać aż będzie naprawde źle.

Łąkotka niekoniecznie jest uszkodzona, może być nadpęknięta, zwapniała lub jest to artefakt. Co do chondro to stwierdził, że rzadko robi się na k. piszczelowej, więc wg niego jest na udowej tylko lekarz opisujący się POMYLIŁ (a to wszystko powiedział nawet nie oglądając zdjęć). Na koniec stwierdził, że MRI jest najdokładniejszym badaniem, więc nie mam się co martwić :P Nawet nie zbadał mi tego kolana, a jak poprosiłam o USG to powiedział, że po co, skoro mam rezonans. Tak więc chyba poszukam sobie w przyszłośi innego lekarza hehe

W sumie to tylko się wkurzyłam i poczułam się lekko zlekceważona, no ale cóż, tak bywa ;)

Bo mam dość i nie będę prosić, żeby komuś się chciało. Najgorsze jest to, że mam właśnie entezopatie w ostrej fazie i zdycham już drugi tydzień, ale równocześnie jestem tak zła, że nie nie mam ochoty nic z tym robić.