Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilu09

JAK rozruszac sypialnie?

Polecane posty

Gość lilu09

Mam 22 lata i jestem mezatka :) w sumie wszystko gra tylko drzwiami i oknami pcha nam sie rutyna do sypalni ,dodam ze robilismy juz chyba wszystko co jak mi sie wydaje bylo mozliwe:) Mam mala prosbe piszcie jakie moga byc urozmaicenia w malzenskim seksie :P

Gość iga.
Roztyj się ;).

Gość lilu09
hmm myslalam o tym ale jak ogladalam z ksiegarni to sie przestraszylam :) ja nie umiem chyba az tak sie wyginac :P

Gość iga.
Mówię Ci babo głupia roztyj się ;). Utucz też mężulka i będziecie jak nowo narodzeni ;).

Gość tolakola
sex w przebraniu, w ubraniu, na dywanie, w kuchni, w łazience, krecenie filmikow podczas (akurat to przerabiamy:)), sex o dziwnej porze dnia, szyki numerek z zaskoczenia,

Gość ło matko w takim wieku
ślub :o nic dziwnego ze sie ludzie rozwodzą po 10 latach,skoro juz nawet w do łóżka po krótkim czasie wkrada sie rutyna :o :o :o :o

Gość Na nude proponuje
ANALA !!! Zobaczysz to zupelnie nowe doswiadczenie i dla ciebie i dla mezulka . :classic_cool:

Gość do lilu
kamastura wbrew pozorom nie jest taka trudna do zastosowania :) Polecam !

Gość zakochani
a musisz się codziennie byzkać? Zróbcie sobie pzrerwę. I zaczni kochać meza - wtedy zapomnisz o technice kopulacji. Orgazm szybciej przyjdzie. A wy chyba uprawiacie seks i to dlatego!!!!

Gość zakochani
@zakochani masz rację. Coraz częściej słyszę o problemach w sypialni. Ale to mówią Ci co traktują współżycie jako gimnastykę dla osiągnięcia orgazmu. Samo wsuwanie i wysuwanie penisa to nie współżycie zakochanych.

drzwiami i oknami pcha Wam sie rutyna do sypalni ?Zamontuj okiennice i rolete na dzrzwi i juz sie nie wepchnie

Gość fdgds
w wieku 22 lat i juz rutyna? Tak to jest jak szybko sie zacznie uprawiac seks :/

Gość lilu09
chcialabym sie wreszcie zdecydowac na seks oralny, ale nie moge sie przelamac.

Gość zbyt drogo
zakochani - a ty co? sama do siebie piszesz i przyznajesz sobie racje? :o

Gość Lassandra
wróżka prawdę Ci powie słuchaj Lusesity ona niejedno już w życiu przeszła.;)

Gość zboczona starucha
Trzeba było bardziej dozować te wszystkie nowinki a nie tak wszystko od razu. Coś trzeba było zostawić na starość. Mi tam po prawie 30 latach małżeństwa, jakoś jeszcze się nie nudzi w sypialni. Proponuję zacząć przerabiać wszystko od początku ale w wolniejszym tempie ;)

Gość booooszeeee
rutyna w tym wieku ???? :O:O:O

Gość zimny Józek
Już wszystko wypróbowaliście ???!! ale oralu jeszcze nie. To ciekawe.

Gość 5435
A co sie dziwicie? Pewnie zaczela sie seksic w wieku 15 lat, co chwila z innymi doswiadczonymi facetami, przerobila z nimi wszystko, co mozliwe i teraz sa rezultaty.

Gość 5435
Nie to co ja. Ja mam od 45 lat jednego i tego samego partnera - gumowy wibrator. jak potrzebuję urozmaicenia to zakładam mu smakową prezerwatywę :)

CZasem za dużo eksperymentów w seksie szkodzi. Gdy tak się dzieje pozostaje przez pewien czas odpocząć od nowości i poprostu poprzytulać się w zwykły sposób.

Gość f77
stancie na końcach łóżka, złapcie za oparcie i zacznijcie je ruszać, jeżeli nie rozruszacie sypialni to kupcie hamak

ja was nie rozumiem :-/ dziewczyna pisze bo chce sie tym podzielic i moze dostac rade od bardziej doswiadczonych i starszych ludzi a wy co? wyjezdzacie z 45 letnim wibratorem i takimi tam....:-/ bez kitu , niesmaczne to jet. :-p

Gość PO 25 LATACH
JESZCZE nie znudzilismy się sobą wiecej czułości i rzadziej baraszkować i wtedy jest że ACH ACH SUPER