Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość entelgencjaaaa

coś na rzeczy...ale historia, bomba!tylko dla inteligentnych!

Polecane posty

Gość entelgencjaaaa

to było tak, rozumiecie, widziane z boku to nie to samo....to tak jak herbatę zaparzysz, to tak wtedy... mocno... no wiecie o co chodzi! zresztą co będe tlumaczyć, jedziemy dalej, bo temat pierwsza klasa, oddaję mu te kluczyki, a on...zresztą co ja mowię, gdyby podlewał kwiaty to wszystko inaczej by się potoczyło, kwiat jednak zżółkł i klops! ale, co Was kwiaty obchodzą, znów odbiegam od tematu, jak nie wkurza jak ktoś mówi na szminke lipstick, a on wiedział i powiedział, a to było tak...eeeeh ciężko mi o tym mowić, pewnie wiecie co było dalej, szkoda słów:-o prosze o poradę, czy dobrze postąpiłam, a lbo jak powinnam postąpić?

Burak schudł niemożebnie toteż pan Jerzy szukając samolotu oddał krew żeby darmozjad ubrał kapelusz w windzie. sandały o tej porze roku smakują wyjątkowo a góry stołowe to te pod stołem. Bes sęsu :)

Gość taaa Masłowska bis
taki sam pseudointelektualny bełkot :O to nie jest tekst dla inteligentnych tylko dla umysłowych snobów :O

Gość krowa Leokadia
po co wasze swary głupie? Wnet i tak zginiemy w zupie... :( 😭

Gość entelgencjaaaa
no cholera wlasnie tak jest, widzę, ze wiecie o co biega w tym wszystkim, to tak jak robak siedzi na drzewie zakutany w pościel z kory i wytrzeszcza te robaczywe gały, a tak bym go w ten łeb robalowy...oszszsz jak mni kurza i gapi się tak, a mnie coś w srodku wezbiera, jakaś zieloność taka, no przecież kazdy tak ma, zły dzień to norma, a ten dzień to był straszny, dziekuję, ze mnie rozumiecie, bo nie wiedziałam już co robic, fajnie jest się komuś wyżalić:-)

Gość entelgencjaaaa
a jeszcze jedno, przypomnialam sobie, od tego się zaczęło, niby drobnostka. okruch chleba też coś, to więcej niż okruch bulki, bo bułka jest przeciez mniejsza od chleba, więc co jest do cholery z tymi okruchami??? czemu nie ma proporcjonalnie malych i dużych, ten świat jest przez to porąbany, dzięki okruchom to widzę, no bo czy nie moglo być tak, ze duży chleb - duży okruch, mała bulka - maly okruch????!!! a nie duży chleb - a okruchy mniejsze i większe, a niektore mniejsze od okruchów bułki, ktora jest mniejsza od chleba, więc jej okruchy moga być tylko mniejsze a nie większe od tych pieprzonych chlebowych okruchów!!!!! ale nie, tak być nie może, byloby za normalnie:-o

Gość +++++++++++++++++++++

Gość dziura na dupie
...samo zycie 😭 :D

Gość fajne uuuup

Gość entelgencjaa
był taki temat, ja wiem, ze wkurzona jestem, ale on własnie był o tym i o owym też, zastanawiałam się wtedy: "czemu?" no tak myslałam, wszędzie zalezności, kto wymyslił, że ogonek, taki mąż kropki jest tylko przestankiem, ze mozna po nim kontynować, jak typowy inyterpunkcyjny mężczyzna, a kropka? koniec i kropka! czy coś jest między kropką a końcem? a przecinek zawsze po srodku, neutralny, phi pozory, nie dajcie się zwieść, kropka ile razy coś powie, a przecinek, tylko dziamgoli, taki madry, wszędzie go pełno. czy nikt tego nie dostrzega? ja już nie mogę, o innych nie myśl, bo zwarouje, tylko plotki wszędzie, ale tak zdaje mi się, że ten wykrzyknik to pedał:-o

Gość z ostatnim zgadzam się

Gość dziura na dupie
ja tak samo..doskonale Cie rozumiem tylko czasem skrecam w lewo :o

Gość no kurcze
wyjęlas mi to z ust!!!

Gość o kurza twarz
nie wierzę??? a z kim kręci ten wykrzyknik, musi mieć partnera:-o trzeba przeprowadzić sledztwo!!!!

Gość entelgencjaaa
a co wy o tym wykrzykniku???!!! no mówilam, tylko plotki, a to nie jest ważne:-o swoja drogą posądzają znak zapytania, płec nieokreslona, no co za kuuurestwo mowię Wam, a te biedne dzieciaki w szkole, od malego patrzą na te bezeceństwa, nikt tego nie dostrzega????

Gość uuuuuuuuuuup

Gość fgfgfqq
o Jezuuuuu