Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fruzia Pończoszanka

Jakim cudem ludzie karani za gwałty znajdują żony?

Polecane posty

Gość Fruzia Pończoszanka

Czyżby były aż tak zboczone baby?

Gość są potłuczeni

Dużo kobiet nic nie wie o przeszłości faceta. Oprócz tego dużo gwałciceli to robi będąc już po slubie.

Gość ja nie znam a o co tam biega
??

Homolka i Barnardo zabijali za pomocą śmiertelnego zastrzyku. Nie taki hardkor. Znam gorsze przypadki, jak np. Friedrick i Rosemary West.

Gość iiii tam to co to za hardkor

Gość Super dzielna dziewczynka
i co zabijali i co dalej? A może Ci gwałcicile sa super w te klocki :) i stad te małzenstwa . Tak taki gwałciciel to musi mieć coś w sobie

wszechpolanka straszne to ,ale czytam;)

Karla była dziewczyną ze specyfiznymi upodobaniami - lekkich obyczajów, lubiła zabawy sado - maso Poznała paula kiedy miała ok 18 lat, on był już wtedy gwałcicielem, ale ona nie wiedziała o tym dowiedziała się podczas trwania małżeństwa paul poczynał sobie z karlą nieźle, wiązał ją bił głównie marudził o to, że karla nie była dziewicą zrobił jej taką wodę z mózgu, ze Karla w prezencie gwiadkowym postanowiła upić swoją siostrę i umożliwić Paulowi stosunek z nią, kiedy Paul ją posuwał, karla filmowała siotra niestety zmarła - udusiła się wymocinami nie oskarżono ich, ale Paul szantażował Karlę, że teraz są już związani na zawsze, że łączy ich ta mroczna tajemica, nadal gwałcił żonę, okoliczne kobiety, ale wymyślił, że chce więcej takich akcji jak ta z siostrą kiedyś przyprowadził do domu dziewczynę którą gwałcił i torturował, karla filmowała, nad ranem ją zabili porąbali i utopili szczątki w rzece potem była kolejna- torturowana 2 tygodnie nie pamiętem dokładnie, ale Karla chyba sama zgłosiła się na policję bo nie wytrzymała presji, Paul dostał dożywocie a Karla wyszła kilka lat temu, urodziła dziecko w więzieniu zgrywała wariatkę lub wielce skruzoną, apelowała o skrócenie wyroku, ale odrzucali jej apelacje (i tak miała bardzo krótki wyrok za współpracę z policją) w więżieniu pzyjaźniła się z gwałcicielkami i morderczyniami, prawdopodpbnie to dziecko ma z jakimś mordercą ludzie w Kanadzie np bliscy ofiar, ze po wyjściu na wolność zabiją ją, bo kara jest niewystarczająca mogłam coś pomieszać, dla detali poszukaj w googlach

\"ludzie w Kanadzie np bliscy ofiar, ze po wyjściu na wolność zabiją ją\" Ona już dawno wyszła na wolność. A ta siostra nie została upita, tylko wstrzykneli jej trucizne, którą się usypia zwierzęta i przedawkowali, na skutek czego siostra umarła. To, o uduszeniu się wymiocinami to było kłamstwo, które wcisneli policji.

Powinni ja tez zabić jak można zajebac tyle dziewic ................... ona żyje i ma dziecko?

miało być, że Ci ludzie jej grozili, połknęłam słowo, napisałam też kilka linijek wyżej, że wyszła kilka lat temu a pozatym czemu ma słuzyć twoje czepanie się detali - napisałam że mogłam coś pokręcić to czy ją upiła czy wstrzykneła jej środek nasenny dla zwierząt nie zmienia faktu, że zamordowała siostrę