Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziakik

krwawienie

Polecane posty

Gość madziakik

MAM roblem prosze pomozcie..jestem bardzo mlodA a juz mam takie problrmy,przy wydalaniu stolca okropnie cierpie:( na stolcu zawsze jest krew,ostatnio krwawie nawet nie przy oproznieniu i zawsze mam ubrudzona bielizne..co robic??Mieszkam w taki miescie ze proktolog jest tylko jeden panstwowy:/a nie chce isc do proktologa:(

Gość madziakik
co to moze byc??:(

Gość ewqa2
Moze masz szczeline odbytu, moze hemoroidy a moze cos innego, koniecznie musisz isc do lekarza. To lekarz, nie ma sie czego bac lub wstydzic.

Gość RTL7
musisz - przyczyny mogą być b. różne i wszystkie na ogół groźne od najłagodniejszych z tego wszystkiego zatwardzeń (za duża średnica stolca może ranić odbyt) i hemoroidów po nowotwór czy zespół jelita drażliwego (też ciężka choroba) idź do lekarza koniecznie

Gość może masz polipy
na jelitach i w czasie robienia kupy pękają i stąd ta krew....a kto jest proktolog? ja bym radziła iść do gastroenterologa

Gość może masz polipy
przy zespole jelita drażliwego w stolcu nie ma krwi... RTL7--chyba nie wiesz co to za choroba zespół jelita drażliwego

Gość madziakik
slyszlam ze wlasnie poktolog zajmuje sie takimi sprawami i ze badanie jest okropne na czworaka:/

Gość może masz polipy
najprawdopodobniej dostaniesz skirowanie na kolonoskopie...a lekarz na pewno ''ręcznie'' nie będzie cię badał to i tak jelit nie obejrzy w ten sposób

Proktolog zajmuje sie chorbami odbytu itp. Badanie nie jest bardzo nieprzyjemne, po porstu trzeba zrobić. wolisz dalej się męczyć ui narażać zdrowie?

Gość madziakik
czy to badanie jest na znieczuleniu??mam 19 lat i czytalam ze naprawde rzadko dziewczyny zapadaja na takie typuchoroby;(