Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka z podworkaaaaa

to prawda, ze spadlo bezrobocie i jest praca w polsce?

Polecane posty

to prawda, ze teraz ciezko o pracownika bo tyle ludzi wyjechalo? nie wiem jak to odbierac...tak mi rodzice powtarzaja i rodzina, ze wracac do kraju bo jest lepiej... ja jakos nie wierze wiec jak to jest???

Gość Ralpfowa
jestes w Angli? to zostań tam to u nas bezrobocie bedzie niskie.bo jak kazdy zacznie zjezdzac to urośnie:) A swoją drogąci co sie dorobili, przyjadą, założą działalności, firmy, kupia mieszkania........a te ich firmy jak przetrwają skoro my nie mamy kasy zeby płacic im za usługi?bo zakładam ze polacy przyjada tu i otworzą sklepy z hamburgerami bo juz nauczyli się je przyrządzac, bedą kafelki kłaśc bo sie nauczyli w angli..... takie grubasy:)

Gość skoro wyjechaliście..
to siedźcie tam i ryjcie na Anglikow...dajcie szanse tym co zostali w kraju...i zapierniczają na tych nierobów we władzy..i pierdolone państwo socjalne...teraz chcą wracać jak słyszą że lepiej...a jak było źle tchórze uciekali....

tak jestem w Anglii ale nie zajmuje sie hamburgerami tylko ucze w szkole, to co robilam w pl

Gość nie ma pracy w Polsce
ja już ponad rok nie pracuję.

Gość RTL7
bezrobocie spadło bo ludzie bez pracy wyjechali :O

Gość a pracay jest teraz
wiecej, ale niewielu chce pracowac, bo za malo placa :(

dziwnie sie porobilo w tym kraju...

Gość W jakiej cenie
dziwnie? Tu zawsze tak było... cięzka fizyczna praca za 650 zł. A w niektórych częściach Polski nawet o taką trudno. Coś ambitniejszego tylko po znajomościach. I zwróć uwagę, że wszędzie piszą o spadku bezrobocia, a nigdzie o wzroście zatrudnienia.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie ma pracy nie wracaj

Gość abece
Napisz Julka w jakiej szkole uczysz i czy trudno dostać pracę nauczyciela. Z góry dzięki

Gość jak robisz
NIE MA PO CO WRACAC

Gość wehehe
A w radio Erewań (Maryja?) mówili że mercedesy za darmo rozdają :P

Gość przezroczysta-niewidoczna
tak, pracy jest od cholery, glownie dla "przedstawicieli handlowych" (czyt. akwizytor) i w ochronie. 😠

Gość wwwwoooowwwca
nie każdy przedstawiciel to akwizytor :o

Gość dqewde
bzdura! niby urzędników trzeba przekonywac podwyżkami, a ja rozsyłam CV; mam doświadczenie, wykształcenie prawnicze, znam języki obce, jestem młoda i dyspozycyjna itd itp i... nawet mi nie raczą odpowiedzieć... tak się traktuje aplikacje... mi to nie wygląda na problemy kadrowe... ciągle dobrą pracę dostaje się po znajomości... no chyba że w handlu gdy sam sobie wywalczysz klienta... ogólnie dno! mój mąż pracuje wciąż na czarno, ludzie z jego pracy odchodzą bo są źle traktowani i za granicą mogą zarobić lepiej i przy bezpiecznych warunkach pracy, w to miejsce sprowadza się Ukraińców i Chińczyków... a jeśli już pracujesz, to za pieniądze z pensji możesz sobie powegetować od pierwszego do pierwszego... dochody moje i męża wynoszą comiesięcznie 3-5 tys. złotych na czysto na dwie osoby (wydaje mi się że to nieźle) i... starcza to tylko na spokojne, smutne życie i wolno toczący się remont maleńkiego mieszkanka po mojej babci

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a w gazetach niby tabia i na straonach int jjest corz lepiej bul szit bym powiedzial

Gość na poczarku zawsze jest
fajnie ale kto wie co potem

o prace jakakolwiek nie jest trudno ale trudno jest o odpowiednia prace🖐️;0

Jak ktoś nie ma pracy to niech zjeżdża do Opola - tu w każdym sklepie jest kartka, że przyjmą do pracy - oczywiście na umowę zlecenie albo jakieś badziewne 8/9 etatu za 650 zł :P Ale serio, jeśli ktoś twierdzi, że naprawdę nie umie znaleźć żadnej pracy - to rzeczywiście można go wyśmiać :P Praca jest, ale za naprawdę marne grosze

Gość ja tez chce ta ksiazke
wydaje mi sie ze nic sie nie zmienilo za kaczorow a jest wrecz gorzej

Gość EdekKwiat
jest dobrze tylko madrym i kreatywnym jak wszedzie na swiecie nieudacznikom zawsze bedzie tu zle siedz gdzie siedzisz i zarabiaj najnizsza angielska pensje czy wy nie rozumiecie z e wanglkii wcale nie jest tak słodko bo polacy zarabiaja tam najnizsze pieniadze -tak jak w polsce --tylko roznica jest w kursie wlut oni sa bogaci ale polskie warunki a na angielskie sa nedzarzami mieszkaja po kilkanascie lub kilka osób w jednym pokoju czy tak mieszkaja zamozni ludzie? zastanówcie sie

Gość EdekKwiat
Julka w apolsce spadło bezrobocie dzieki takim ludziom jak ty wiec nie wracaj nie psuj tego

chcialam powiedziec tylko, ze nie zarabiam najnizszej stawki tylko zarabiam bardzo dobrze pracuje w szkolnictwie ale wy tylko krytykowac potrficie nic wiecej,,, :]

Gość Ciekawa swiata jestem
ile zarabiasz Julka?

2700