Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migraine

Mam już dość Polaków i ich mądrości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość migraine

Wchodze na onet i tam wszyscy sie wymądrzają a propos zaginięcia tej dziewczynki. Na kafe co druga wbija innej noz w plecy, bo jestes głupia, zle sie ubierasz, itp. Czemu my Polacy jestesmy tak wredni (w złym znaczeniu), wyzywamy innych, nienawidzimy jak komus sie udaje - bo na pewno nielegalnie - jak ktos jest uwazany za ładną osobe, to na pewno nie bo ma krzywy nos, operacje plastyczną itp. Siedze na kafe juz długo i zauwazam, ze kobiety stają sie coraz bardziej agresywne. Pytasz sie czy cos sie komus podoba, to odpisują, ze pewnie jestes z wioski by takie cos wybrac:o Popieprzony z nas naród, zero luzu, wyrozumiałosci, zrozumienia i tolerancji. A baby są najgorsze w tym wszystkim, w pracy piekełka sobie tworzą, jedna na drugą cos mówi, obserwują na ulicy jak ktos sie ubierze i maja z tym problem - tego sie dowiedziałam na kafe, ja nie mam czasu na zawracanie sobie tyłka czyms takim, a poza tym co mnie to obchodzi??:O I pewnie zaraz cos ktos napisze, pewnie NIE CZYTAJ, to jest najlepszy komentarz, ale czytam i sie JESZCZE dziwie ze tu jestem:o

Gość ROSALINDA PACZEKO
Nie byla i nie wie jak inni potrafią :)

Gość migraine
Byłam i owszem też zdarzają się ludzie o niskiej kulturze osobistej, ale jednak to w naszym kochanym kraju żyje sie jak zyje - te piekiełka kobiece w pracy, to przeciez normalna rzeczywistość. Dlaczego Polacy wyjezdzaja? Oprocz zarobków w duzej mierze atmosfera pracy jest wazna - jest luzniej, ludzie moze i pozornie, ale są dla siebie mili. A u nas, praca z kobietami to zazwyczaj stres i jedno wielkie obgadywanie. Wiesz na kafe poza tym ludzie skonczyli jakies studia, wiec licze na cos wiecej niz - NIE CZYTAJ SKORO CI NIE PASUJE:O I nie wymadrzam sie, ubolewam nad tym, bo sama jestem Polką.

Gość migraine
no byłam, byłam... w innych krajach tez troche przebywałam:O

Gość ROSALINDA PACZEKO
no rzeczywiście w pracy np w anglii jest inaczej, ale jeśli chodzi o fora to ja nie widzę różnicy. Takie samo chamstwo można spotkać wszędzie gdzie się jest niby anonimowym.

Gość migraine
moze masz racje, zazwyczaj na forach plotkarskich oj tam nieźle piszą:o Tylko np. w takim jednym duzym amerykanskim miescie widziałam kobiete ubraną w kozaki w lecie i ... nic... szła zadowolona z zycia, nikt na nia uwagi nie zwracał, a u nas... juz sobie wyobrazam te wszystkie babskie spojrzenia, ze pewnie jakaś nienormalna:O Pewnie narzekam;) chyba czas odpocząc od kafe:P bo mozna sie nerwicy nabawić :classic_cool: