Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezadowolona

Dlaczego Polacy sa tacy wredni?

Polecane posty

Gość Niezadowolona

I zazdroszcza wszystkim naokolo. To, ze ktos sie dorobil nie oznacza, ze jest zlodziejem. Poza tym bylo trzeba sie uczyc niz teraz kopac rowy.

--> Niezadowolona Wg ciebie kopiący rowy są wredni ? :o Pozazdrościć światopoglądu.

Gość RTL7
pewnie tydzień temu pracuje na wyspach i już przestała lubić ziomków tudzież nabiera obcego akcentu :)

Bo to jest tak: Jak Niemiec kupi sobie volvo... to sasiad mowi, czekaj gnoju za kilka miesiecy tu bedzie stal mercedes. A jak Polak kupi sobi jakies fajne auto, to sasiad bierze gwozdzia i jeb po masce lub drzwiach. Moral wyciagnijcie sami! :)

Gość Ralpfowa
dlaczego? bo im żle, bo im bieda, bo płaca kiepska, lub brak pracy, brak kasy by decydowac sie na dziecko, brak kasy na mieszkanie, problemy z polskim rządem,strajki, dupa wereta itp, i jak sie nie wkur.i jak nie byc chamskim? nerwica, żłoliwośc, znieczulica, pijaństwo, zabijanie dzieci, patologia, bezpłodnośc, życie podnad stan tych wyżej....kradzieże.....

Gość Ralpfowa
w Ameryce ja facer kupi BMW to sąsiad robi wszystko by miec takie samo BMW>

{ problemy z polskim rządem, } :D:D:D Dowcip dnia... biedacy maja problemy z polskim rządem.

Gość RTL7
no fakt - znacznie bardziej na luzie żyje sie jak sądzę w takim np. Londynie sterroryzowanym atakami bombowymi :) wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :O

Gość Ralpfowa
Myrevin ty nic nie kumasz, nic nie myslisz, nie domyslasz sie nawet, nawet nie próbujesz tylko siedzisz pierdzisz i szczerzysz te zębiska:O.

Gość myrwin jestes debilem

Gość męzatka świerza jak bułka
ale on wie ze jest debilem. Stary palant:O kafeteryjny, wsadza swój pysk i wcina się nie mając nic do powiedzenia.i to jest niby fajne?:O

Jasne. Problemy ekonomiczne kraju wyrosły nagle w tej chwili. No więc sytuacja ekonomiczna kraju to pokłosie wielu lat a nie ostatnich rządów. A najgorzej było po wystudzeniu gospodarki. Oczywiście obecna sytuacja to zasługa tego że UE otworzyła dla nas rynki pracy. Sam uważam się za ubogiego człowieka. Moim głównym problem jest jak wyskrobać kasę na sobotnie piwo. Na to co robią rządy i robi obecnty, nie miałem i nie mam wpływu. Każdy jeden robi jedno obiecawszy uprzednio co innego Więc nie zaprzątam sobie nimi glowy. Wcześniej i po 1990 roku żaden rząd dla mnie nic nie zrobił. Czy jestem debilem.. chyba tak bo jeszcze (czasem) chce mi się odpisywać na podobne posty.

Gość Londyn nie jest
sterroryzowany, bo ludzie nie daja sie zastraszyc :P

Gość gość
Cóż taki mamy klimat , ale fakt jak w Polsce ktoś coś ma to "złodziej "