Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierowcaaaa

pierwsza kontrola - mandat

Polecane posty

Gość kierowcaaaa

Mam prawko 1,5 roku i radarem we mnie wycelowali, nie jechałam wcale szybko 74/50, wlepili mi 4pkt i mandat w wys. 100zł, miało być 200, ale się z nimi dogadywałam, potem prosiłam i stanęło na stówce. Czy oni kurna nie mają co robić??? A tego mandatu i tak nie zapłace. Mam to gdzieś.

no... 25 km/h przekroczylas... To juz cos... Ja tez nie jezdze przepisowa 50 ale mieszcze sie w tolerancji radara :D Przegielas pale to musisz zaplacic :]

Gość mleszkaneczka
i dobrze ci tak, trzeba sie stosowac do przepisow :D

i tak masz koleś szczęście że to nie było w USA, tam każda polemika odnośnie wysokości kary kończy się niemiło, a za próbę wręczeni łapówki zakładają ci śliczne bransoletki

Gość kierowcaaaa
Bo to kurcze nie było jakieś centrum, 75 to się i tak wlokłam w porównaniu do innych kierowców. Nie mam do nikogo pretensji, tylko jak mi się do samochodu włamali i pokradli co się dało to policja tylko ręce rozłożyła.

Gość przekroczyłas prędkość
??? no to cóż, trzeba było grzecznie przyjąc mandat, nie wykłócać się a może by się wtedy skończyło na upomnieniu. jak nie zapłacisz to bodajże US ściągnie, chyba...

bez znaczenia, zlamalas przepis i musisz za niego zaplacic, oczywiscie jak nie zaplacisz to przyjdzie Ci komornik do domu, nie wierzysz?to sie przekonasz, przychodza roznie, po 3 msc po pol roku zalezy... Wiesz policja nic nie zrobi ze Ci sie do auta wdupczyli, bo nie bylo wsiwadkow (chyba) brak jakis dowodod zdjec, nagran kamery itp... to jak maja szukac? nic nie sa w stanie zrobic niestety na ludzi rozum