Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie topik

Zwierzyniec w pokoju maluszka

Polecane posty

Gość taki sobie topik

Sluchajcie! Moje malenstwo nie skonczylo jeszcze trzech miesiecy, a zauwazylam, ze ma w swoim pokoiku calkiem spore pluszowe zoo. Dzis policzylam to wszystko, tak dla zabawy. I patrzcie co znalazlam :) 5 misiow 4 zaby 3 kroliki 3 psy 2 zebry 2 pingwiny 1 kot 1 kura 1 kaczka 1 ryba 1 krab 1 slon 1 pszczola :)

Gość taki sobie topik
A co ciekawe: wszystkie kroliki sa rozowe, a psy zolte ;) Wpisujcie co maja wasze dzieciaki :) 🌼🌼🌼🌼

heh, poczekaj aż będzie starszy, u mnie jest podobnie tylko dochodzą jeszcze: 2 wiadra klocków 2 kartony książek 2 wielkie dźwigi 4 mniejsze dźwigi ogromna ciężarówka jakieś 25 samochodów różnej wielkości (o resorakach nie wspomnę) rowerek drugie tyle jest u babci bo mały tam przez pół dnia urzęduje :D

Gość przezroczysta-niewidoczna
:D:D:D:D:D:D:D:D:D o wow... nie mam dzieci, ale z czysto sentymentalnych wzgledow trzymam polatanego krolika koloru czerwonego, a moj luby - slonia z wytartym grzbietem (kolor nieokreslony, podobno kiedys byl z aksamitu, ale ciezko w to uwierzyc) ;)

Gość taki sobie topik
Mam coreczke wiec omina mnie te wszystkie kopary, roboty, potwory :) Chociaz tatus chce samochodziki jej kupowac, bo a nuz polubi...:)

ja niestety nie powiem z glowy co synek ma w pokoju, na pierwszy rzut oka jakiś sajgon w ciapki, ale jak wróce do domu to zrobie liste i wam podrzucę :)

do autorki: jak twoje dziecko będzie miało powyżej 2 lat, jak moje - to za Chiny Ludowe się nie doliczysz... ;) Zrobienie takiej pięknej listy będzie graniczyło z cudem, zarówno w twoim domu, jak u reszty rodziny, uszczęśliwianej waszymi wizytami...

Gość dddddf
a moj ma psa......zywego:)

Gość jesienna mama
Hmm...starałam się być rozsądną matką przy zakupach i nie mieć w domu sajgonu jak koleżanki. Ale jakoś po niespełna 3 latach już nawet nie wiem, co synek tam mam w tych skrzyniach. Część na balkonie (rower, quad, huśtawka), część już w piwnicy, dla ułatwienia - mała wada zabawki niekonieczne niezbędnej do zycia i do śmietniczki. A do tego ponad 100 kredek, bloki i inne drobne gadżety... Czasem pokój wygląda jak po rzucie granatem. I to niezbyt precyzyjnym. Po rzucie granatem i przejściu artylerii nadmienię.

Ok. Spróbuję. :) -mamut, dwa króloki, bocian, dwa teletubisie, pies, krab, telefon pluszowy, 3 misie, żaba, 2 dinozaury TO pluszaki - samochodziki, wielka koparka, wywrotka, z 5 piłek, miasteczko d zabawy, niezliczone zwierzątka plastikowe, łopata i grabie :D dużeeee , i rozmaite rzeczy w kartonach :) typu klocki, instrumenty itd. Rowerek na korytarzu. A u dziadków drugie tyle plus dmuchany basen i zjeżdżalnia :) Aha no i jeszcze dwie żywe świnki morskie :D Ale nie wiem czy to się liczy :P

Gość zyrafki
moj synek ma miedzy innymi AZ 7 ZYRAF! w tym jedna na biegunach:) a pozatym pare innych pluszakow i nieokreslona ilosc pojazdow :D