Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co tu począć

SEX - moja ochota duża, zero przejawów u partnera

Polecane posty

Gość i co tu począć

i co ja mam począć. Mam ogromną ochote na sex, a u mojego partnera zero..... aż dziwne, mówi że nie zdradza, ochoty na mnie nie ma, a opowiada że ma duży temperament. Zdardzać nie chce, bo nie... ale żyć bez? przez to jestem nerwowa. Więc niech mi teraz ktoś mądry poradzi, bo tyle się tu potępia tych co kochanków mają.

Gość cgree
porozmawiaj z nim szczerze...bo to dla mnie dziwne jest bardzo!

\" a opowiada że ma duży temperament\" gadac to sobie mozna :) moze do seksuologa go zaprowadz?

Gość i co tu począć
właśnie dziewczyny ja wiem że to dziwne, generalnie on się denerwuje jak wchodzę na ten temat więc go nie zaciągne do seksuologa..... Rozmawiam z nim szczerze, sprawdzałam go nawet czy aby nie zdradza, ale na niczym nie przyłapałam. Kurde cierpie jak cholera, bo mam ochote a tu zonk...Samej zaspokajac się nie będę bo to nie to samo, uuu buuu.

Gość i co tu począć
miała któraś taki przypadek? czy to możliwe aby tak facet bez sexu żył?

moj kocha sex jak kazdy zdrowy facet i nie potrzebuje zadnych dodatkowych bodzcow, wiec tym bardziej to dziwne....

Gość i co tu począć
olivia - i tego się obawiam...i powiem szczerze że nie taka chyba nagła, bo nie był nigdy zapaleńcem. I tak sobie teraz myślę że rozumiem tych co zdradzają.... no bo ja mam teraz 25 lat, i co i tak do końca życia bez...??

Gość przeczajony gej
może to zakamulfowany pedał

Gość cgree
ile już jestescie razem?

dlatego pisze, ze lekarz wskazany.Musisz delikatnie dac mu to do zrozumienia, ze razem pojdziecie, ze jest to przeciez bardzo wazna sprawa w zyciu a tym bardziej w tym wieku, musi cos zrobic w tym kierunku, nie moze ciagle mowic NIE bo to nie zmieni stanu jaki jest, musi dac sobie pomoc, pogadaj z nim jeszcze raz :o naprawde wspolczuje

Gość i co tu począć
zaskocze Was bo jesteśmy ze sobą 10 lat, i niegdy nie był zapaleńcem, więcej gadał, ale mimo wszystko zawsze był ten sex a teraz nawet jak ja go dotykam to mnie odpycha lub odchodzi. Gejem nie jest na bank :)

Gość i co tu począć
a drugi problem jest taki że odejść nigdy od niego raczej nie odejde bo cała reszta jest ok, tylko to tak dziwnie, bo ten związek to taki raczej jak przyjaciół. Sorry że tak ględze ale musze się komuś wygadać, postronnemu.

Gość przeczajony gej
to zdrada na bank

\"ja go dotykam to mnie odpycha lub odchodzi.\" wiesz, tak sobie mysle, ze chyba by mi serce peklo :o cos na pewno jest nie tak ......tylko CO? oto jest pytanie.

Gość przeczajony gej
może powiedz ile ma lat, jak długo trwa celibat?

Gość i co tu począć
no właśnie i zachodzę w głowę co i nie wiem, juz o różne rzeczy podejrzewałam. Najgorsze jest to że bez sexu czuję się mało kobieca i wpędza mnie to w kompleksy.

Gość i co tu począć
zawsze kochaliśmy się np. 2-3 razy w m-cu, ale chociaż pieszczoty były, a teraz nic, nawet pocałunków. A celibat, to tak mniej więcej od 5 m-cy.

2-3 razy w miesiacu ???????????? WOW strasznie ozieblego masz tego faceta, libido mu spadlo do 0 :(

Gość i co tu począć
nooo :/ a kurcze czasem aż mam ochote krzyczeć i znaleźć sobie kogoś na boku....ale z drugiej strony byłyby wyrzuty sumienia. Aż mnie przyszłość przeraża.

Gość przeczajony gej
proponuję szczerą rozmowę, uracz go niewielką ilością alkocholu i pociągnij za język. To moze być stres, przemęczenia, a moze jakaś chorobą, której sie wstydzi. W długich zwiazkach zdarzaja sie przypływy i odpływy porzadania, ale 5 miesiecy to już przesada.

a Twoj partner wyrzutow nie ma ??????? on wcale o Tobie nie mysli, nie zauwazylas????? dla niego Twoje potrzeby sie nie licza, wazne, ze on nie chce i koniec. Powiedz mu, ze sam w zwiazku nie jest, ze zyjesz,czujesz i oddychasz i masz swoje zachcianki, jak kazdy czlowiek.

Gość przeczajony gej
Nie napisałas w jakim jest wieku, moze to impotencja?

Gość llk
a może go już nie pociągasz ...to okropne co pisze ale ja nie widze innego wytłumaczenia przepraszam miałam kiedys podobną sutuacje facet tez nie chciał sie ze mną kochac po jakims roku bycia razem odpowiadał ze nie ma na to ochoty czułam sie okropnie wpadłam w kompleksy pozniej wszystko sie rozpadło z jego strony.

Gość i co tu począć
przeczajoy gej - ja już różnych metod próbowałam, i niczego się nie dowiedziałam. A jak wchodzę na ten temat to jest strasznie zły. Możliwe że ma problem, ale i tak nie chce o tym powiedzieć. Ale dlaczego nawet nie przytuli ni pocałuje, to strasznie dołuje, to jest ważne dla kobiety.

Gość i co tu począć
on ma lat 30.

Gość llk
rozumiem cie doskonale ja myslałam ze zwariuje ciągle zadawałam sobie pytanie dlaczego ? co ze mną jest nie tak?miałam doła kompletnego.

Gość i co tu począć
mozliwe że go nie pociągam ale najśmieszniejsze jest to że powodzenie mam, ale jemu chyba się znudziłam, ale on mnie nie chce zostawić, planujemy przyszłość. olivia - ja mu powiedziałam, że jest egoistą bo o mnie nie mysli, w takim razie co ja mam zrobić? on mi na to pytanie nie odpowiedział.

Gość i co tu począć
llk - tylko że ze strony mojego partnera wszystko poza sexem jest ok, tak jak napisałam wyżej, planujemy przyszłość, tylko że teraz to ja się trochę jej boję.

EWIDENTNIE on ma problem ze soba i nie chce o tym rozmawiac, bo albo sie krepuje albo boi :o Moim skromnym zdaniem, tak dalej nie mozna :( albo wspolnie szukacie z tego wyjscia i idziecie do lekarza na rozmowe czyli seksuologa albo niech sie otworzy CO sie dzieje? po prostu musisz wiedziec, bo inaczej zadreczysz sie ta sytuacja.Jestes mloda osoba, ktora i tak jest lojalna wobec niego, niech to doceni.....