Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka20

ANALIZA KOLORYSTYCZNA - pilnie potrzebna POMOC, piszcie co wiecie

Polecane posty

Gość kajka20

Witam Was! Mam problem. Tyle sie teraz mowi o odpowiednim ubiorze, fryzurze, makijazu do wlasnego typu urody. Te wszystkie kolory ktore pasuje a ktore nie, w telewizji i w gazetach same metamorfozy na wiosne heh, fajne to wszystko ale trzeba sie jakos okreslic. Ja bardzo chcialabym znac jakim typem urody jestem, czy wiosna, lato, jesien czy zima. Oraz jakie kolory do mnie pasuja, jakie wlosy moglabym miec bo mysle zeby je zafarbowac. Moze ktoras z Was B mi pomogla? opisze sie, a jesli to za malo moge wyslac zdjecie na maila bez makijazu. No wiec, mam naturalny kolor wlosow( po wielu farbowaniach w koncu mam swoje jednak) jestem szatynka czyli cos miedzy ciemny blond a jasny braz, latem wlosy mi sie rozjasniaja, pojedyncze kosmyki, wlosy maja cieple refleksy cos w stylu slommkowym. Są do ramion. Twarz: cera jasna ale nie bardzo blada, lekkie rumience czasem, nie mam piegow, opalam sie dosyc szybko, czasami na poczatku na czerwono ale na nastepny dzien juz jest ladny lekki braz. Oczy mam hmm.. wlasnie ciezko okrelic.. ale to jest taki z daleka szary a z bliska niebiesko- szary kolor, moze tez z zielonym troche zmieszany, heh. Brwi mam w kolorze wlosow chociaz w sumie to takie szare sie wydaja, jasno szare, musze kredka podmalowac zeby byly bardziej wyraziste, rzesy ciemne. Usta ani bardzo jasne ani ciemne, taka blado czerwone, sredniej wielkosci. No i to chyba wszystko, co myslicie dziewczyny? poradzcie mi prosze, pozdrawiam wszystkie serdecznie, w razie czego moge wyslac jeszcze zdjecie na maila

Gość kajka20
aha, zastanawiam sie miedzy latem a wiosna i mam spory problem naprawde...:/

Gość kajka20
bardzo prosze o jakies rady...

Gość kajka20
tak, wyszlo mi ze jestem wiosna ale ta analiza taka dziwna jakas, wiele pytan sie powtarza, na naiektore nawet nie znam odpowiedzi i dlatego nie wiem czy jestem 100% wiosna..

ja jestem poludniowa zima. tez na niektore pytania ciezko bylo mi odpowiedziec. ale poczytalam o swoim typie i rzeczywiscie wszystko sie zgadza. kolory w ktorych ladnie zimom rzeczywiscie swietnie mi pasuja wiec teraz juz nie kupuje niczego w nie \"moim\" kolorze. pozdrawiam :)

Gość kajka20
a wiesz cos moze na temat odmian wiosny? albo odmian lata? jesli tak to bardzo prosze abys mi napisala albo dala jakies linki.. z gory dzieki:)

Gość gogfjoggoh
a ja jestem zimą ale chyba tzw królewna śniezka. Jednka moja cera nei jets aż tak bardzo jasna. lubienosic wyraziste kolory bo beże i pastele "zlewaja się" z jasną skórą.

Gość kajka20
tak tak czytalam, no i chyba wiosna chociaaz nie jestem do konca pewan, bo np nie mam brzoskwiniowych rumiencow tylko raczej rozowo-czerwone ale za to mam wlosy naturalne w kolorze ciemny blond z cieplymi slomkowatymi refleksami.. i sama nie wiem na co sie zdecydowac..:/ moze by ktos poradzil?

Gość kajka20
nikt wiecej nic nie wie na ten temat??

Gość kajka20
czy jest moze ktos kto ma podobny typ urody do mnie>? tzn. taka wiosna(chyba;)) piszcie! :)