Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpowiedzcie

na jakiej zas gin przepisuje wam tabsy?te co chcecie?czy te co on proponuje?

Polecane posty

Gość podpowiedzcie

chodzi mi o to czy macie jakies badania hormonalne etc? czy jesli np jest zwolennokiem cilestu to takowy przepisuje? albo jesli powiecie ze chcecie harmonet to taki przepisze?

Gość podpowiedzcie
??

ja miałam komplet badań, hormony, wątroba , morfologia itp i na podstawie tych badan mialam dobrane tabsy

Gość jakajshdfg
ja nie mialam zadnych bada, tylko "wywiad" robila: na co chorowalam, czy z piersiami i zylami wszystko w porzadku czy w rodzinie ktos na rka chorowal i takie tam. troche sie zdziwilam, ze nie dostalam skierowania na zadne badania wlasnie, Jak na razie zaczelam drugie opakowanie i jest wszystko ok, ale mowie: na razie - nie wiadomo co bedzie pozniej

Gość malwa.a.
mi dala skierownie na badanie krwi.... ;/ zanioslam jej i mi dala regulon. niby jest ok ale libido rowne zeru! i jeszcze jej powiedzialam ze chce takie co na twarz beda dobrze dziaiaily

jak przepisywano mi pierwsze tabletki to był tylko wywiad i nic więcej . po drugie poszłam do innego lekarza ,chciałam zmienić, to o nic się już nawet nie pytał i przepisał chyba takie których jest zwolennikiem albo ma za to zapłacone.( z tego co wiem przepisuje je prawie wszystkim pacjetkom).

Gość podpowiedzcie
wlasnie mam ten problem "moj"gin przepisuje cilest jak leci-kazdej pacjentce a ja plamie i plamie-a on kaze jeszcze czekac-zmieniam gina......:(

Gość podpowiedzcie
ile kosztuja takie badania?potrzebne jest skierowanie?zrobie sobie na wlasna reke i pojde z wynikami bo tak dalej byc nie moze

Gość ...jakaś...
Hej z tego co wiem nie możesz zrobić testów hormonalnych jak bierzesz pigułki. Wynik wtedy będzie zafałszowany. Musisz zrobić sobie przynajmniej 4 miesięczną przerwę.