Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to wypali

chce go wrobic

Polecane posty

Gość czy to wypali

moj facet nie chce miec dzieci a ja bardzo czy jak jednak zajde w ciążę to sie wscieknie?

Gość kkdfdfd
nie wiem, czy sie wscieknie, ale pewnie od ciebie odejdzie.

Gość tjaaa.....
glupie mysli masz , nie radze stosowac takich chwytow bo obroci sie to przeciw tobie.

Gość czy to wypali
a może jak ochlonie to jednak będzie ok?

Gość malwa.a.
masz pewnosc ze cie nie zostawi? moze jak zobaczy malenstwo takie to zmieknie

Gość kkdfdfd
tak, zrob dziecko, on odejdzie i zostaniesz sama z dzieckiem.

Gość hej ja też
tak planuję zrobić ponieważ już długi czas mój mężczyzna nie chce dziecka, JA bardzo pragnę mieć dzieci ale on mówi że nie czas i że nie chce mieć teraz dziecka. Macierzyństwo odezwało się we mnie już jakiś czas jednak już ponad rok nie mogę go namówić na dziecko.. Myślę że jeżeli go kochasz i on ciebie też i chcecie być ze sobą zrób to śmiało powiesz mu że to wpadka. Całe życie będziesz w swojej głowie nosić to że zrobiłaś to specjalnie aby spełnić swoje marzenie. Ja tak zrobię ponieważ pragnę mieć dziecko i wiem że jak tylko zobaczy pierwsze usg to zmięknie i pokocha te maleństwo tak mocno jak ja:) :D.. Kochamy się planujemy ślub na przyszły rok..

Mam wrażenie że faceci nigdy nie są gotowi na dziecko. Boją się że taki mały człowiek będzie dla nich konkurencją do piersi. Zajdziesz w ciążę- pokocha, bo nikt się nie oprze takiemu małemu człowiekowi. A czy odejdzie czy zostanie? Trudno powiedzieć, w każdym razie ty spełnisz swoje marzenie, i zostanie ono z tobą na zawsze!

Gość ciekawi mnie jak to
chcecie zrobic, zeby zajsc? Uzywanie gumek czy bierzecie tabsy?

Gość gfjhjgkhjkj
boze,czy Ty myslisz,ze "na dziecko" go zatrzymasz? :/

Gość gdzie jakaś przyzwoitość
"Zajdziesz w ciążę- pokocha, bo nikt się nie oprze takiemu małemu człowiekowi." - żebyście się nie przejechały na tej pewności :o nie przeszkadza wam, ze oszukujecie?

czytam kolejne posty i włosy mi się jeżą na głowie :O Zdaje się, że ja zupełnie inaczej pojmuję związek dwojga ludzi - dla mnie człowiek, który kłamie i wykorzystuje mnie w jakikolwiek sposób jest skasowany. Nigdy nie okłamałam partnera, zdarzają nam się rozbieżności zdań, konflikty, poważne różnice interesów i priorytetów. Ale wszystkie decyzje podejmujemy razem - na tym polega miłość. Rozumiem pragnienie posiadania dzieci i frustrację z powodu tego, że mąż czy partber nie dojrzał jeszcze do tej decyzji, ale jak można mieć zaufanie do kogoś, kto cię \"wrobił w dziecko\"?

kochacie sie planujecie slub ale go chcesz oszuka i to barzdo mocno :P nie wiem jak można ja nie radze wrabiac faceta w dzicko bo może miec to przykre konsekwencje

osoba która wrabia w dziecko jets bardzo niedojrzała. A osoba co nie chce dzieci napewno przemyslała sprawe i jesli tak mowi wynika to z czegos np moze go ktos złapał juz i nie che dzieci, a moze obawia sie o ich zdrowie. Nie widze w tym nic niedojrzałego. Głupie jest jedynie to ze cacamy osobe ktora nas wrobiła.. dajemy jej tym samym note- jestes fajna, dobrze zrobiłas(czyn)

mój mąz wtedy chłopak nie chciał dziecka twierdził że NIGDY nie bedzie miał dzieci... ja mu na wakacjach powiedziałam że pragne mieć z nim dziecko i czekałąm cierpliwie ąz dojrzxeje sam do tej decyzji i tak sie stało teraz mąż oszalał na punkcie ciaży i nie może już sie doczekac kiedy mały sie urodzi nie wyobrażam ze taką decyzje mogłabym podjąć sama

Gość moja znajoma tak zrobila
po roku byl rozwod

Gość Marta1983
różnie to bywa.. A może te dziewczyny chcą po prostu spełnić wreszcie się w macierzyństwie a facet im nie pozwala.. Ja też już bym chciała mieć dzidzie jdnaak czekam na odpowiedni moment.. Teraz odstawiam tabsy i będziemy się starać:)

Gość iziizii23
ja tak zrobilam, jestem w ciązy a on strasznie sie cieszy:)

Gość Marta1983
iziizii23 i jak to zrobiłaś? Powiedziałaś mu że może skończyć bo masz dni niepłodne czy jak? Ciekawa jestem bo z regóły faceci którzy nie chcą mieć dziecka unikają kończenia w środku..

Gość pomyslcie. . .
ze z waszym facetem planujecie zakup mieszkania, wspólne pieniądze odłożone, zaplanowana inwestycja wpływająca na waszą wspólna przyszłość i nagle jak grom z jasnego nieba spada na was wiadomość, że cały wasz majatek wydał na samochód, na który wy byscie się nigdy nie zgodziły i co? Złość, nerwy, zawidzone zaufanie, czułybyscie się oszukane? A on byłby przeciez szczesliwy, miałby o czym marzył.. A wspólna przyszłośc lekko zachwiana... Miło? Chyba nie.

Gość ALCIA2000
no ale porownanie dziecka do samochodu to juz chyba lekka przesada!!!!!!!

Gość pomyslcie. . .
Teraz się zacznie czepianie szczegółów... Chodziło mi tylko o pokazanie, że jedna strona spełniła SWOJĄ zachciankę, że JEDNA strona bez wiedzy drugiej zdecydowała o wspólnej przyszłość i że tylko jedna strona jest zadowolona... Nie decyduje się o wspólnej przyszłośc pojedynczo zwłasza jesli to dotyczy powaznych zyciowych wyborów...

Gość je pier******
"Myślę że jeżeli go kochasz i on ciebie też i chcecie być ze sobą zrób to śmiało powiesz mu że to wpadka" nosz kurwa, kochasz to oszukaj ze to wpadka:O:O a on jak ciebie kocha to ma spełniać twoje zachcianki i niech się buja:O głupiepindy. koleżanka mojej siostry też taka cwana chciała być - odstawiła tabsy, zaszła i poroniła w 14tyg - trzbe było łyżeczkować, coś tam uszkodzili i teraz już w ciążę nie ma szans zajść.. powinnam współczuć, ale myślę - dobrze jej tak. facet ostatecznie też odszedł oby i wam się taka przygoda przytafiła, wstrętne egoistki:O a to ze facet nie chce dziecka i przez to ogranicza partnerki uczucia macierzyńskie - cóż, trzbe się było nie wiązać z takim, tylko z takim który dzieci chce, proste