Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WEJDZIE WSZYSTKIE BIORĄCE TABL

PYTANIE INNE NIZ POZOSTAŁE TEMAT ANTY I BIUSTU

Polecane posty

Gość WEJDZIE WSZYSTKIE BIORĄCE TABL

Czy jesli bralam 6miesiecy diane i piersi mi sie urosły to po innych tez nie urosną czy kazde tebsy dzialaja inaczej? Zaczelam brac drugie opakowanie Cilestu i narazie tez nic nie rosnie. Jak to jest- czy jak komus rosną to po kazdych tabletkach a jak komus nie to po zadnych czy to jest zalezne od rodzaju anty/?

Gość mala brunetka
to jest zależne od tego jak organizm reaguje na tabletki. a i one nie rosną tylko puchną. po odstawinu wracają do naturalnego ksztaltu i wielkości. mi po Cileście urosly....tak samo jak brzuch i uda.

mój zareagował tak jak twój ,mala brunetko, nie tylko powiększyły mi się piersi ale i reszta !!!i teraz nie wiem co robić? też biorę Cilest.

Gość mala brunetka
wiesz ja przytyłam może ni eaż tam dużo ale jednak,tak się zastanawiam i byc może to nie dlatego że je biore tylko że apetyt miałam tez ogromny....no ale wiesz może to glupie ale zaczęłam teraz jeździć na rowerku i ogolnie aktywnie żyć że tak powiem i powoli bo powoli ale chudne :) najszybszy sposób na schudnięcie to odstawienie pigul a to mi nie pasuje,na inne tez nie chce narazie zamieniać bo oprócz tego nic mi się nie dzieje.

dokładnie jest ze mną ,przytyłam, jednak odstawienie pigulek nie wchodzi w grę ( mąż by chyba osiwiał) ale wzięłam się za siebie też zaczęłam jeżdzić na rowerze i zaczynam dietę. nie dam się!

Gość mala brunetka
heh no jazda na rowerze jst "pomocną" rzeczą jeśli chodzi o zgubienie zbędnych Kg

mnie też powieksza się w czasie brania tabletek, ale jak robie przerwe to maleje - oprócz tego puchna m kostki czy to też od tabsów - biorę femonen.

działania tabletek na kobiety sa tak rożne, że ciężko sprecyzować , najlepiej jakbyś może skonsultowała to z gin.

Gość WEJDZCIE WSZYSTKIE BIORĄCE TAB
Ale odp na moje pytania- po ktorym opakowaniu cilest wam urosły?? i czy rosły po kazdych anty czy tylko po wybranych?

Gość taka sobie jedna z tłumu
moje piersi staly w miejscu do 3 opakowania . Przy 4 zaczęły się powiększac mam teraz większe o 2 rozmiary a wcale tego nie chciałam ! ( biorę rigevidon )

Gość WEJDZCIE WSZYSTKIE BIORĄCE TAB
a rosły Ci po innych tabletkach tez czy tylko po tych>> piszcie dziewczyny

Gość taka sobie jedna z tłumu
Nie mogę Ci odpowiedziec na pytanie bo to sa moje pierwsze w życiu tabsy .

dokladnie nie mogę określić po którym ale coś około 4 opakowania a póżniej systematycznie ,powolutku nabierały i zastanawiam się czy nadal będą!?

Gość sosik
ja brałam Cilest- 6 miechów, Diane -1.8 miesięcy , jaśmin -1 rok. po żadnych mi piersi nie urosły.

czy któraś z was brała mercilon....? jak te tabletki działaja na biust?

Gość PO ILU MIESIĄCACH UROSŁY
???

Gość mala brunetka
mi po Cileście juz po piewszym opakowaniu urosły.

Gość mala brunetka
ale zaraz zaraz te tabletki rzecież nie są na owiększenie biustu one służa czemu innemu chyba nie....... i niestety jak cyce Ci urosną to możliwe jest że co innego też Ci się zaokrągli,jednym slowem przytyjesz.

Gość marcysiaaa
Oczywiście, że tabletki antykoncepcyjne służą antykoncepcji...!!! Ale fajnie by było gdyby przy okazji biuścik się zaokrąglił lub nieco powiększył. Wiadomo też, że każdy organizm reaguje inaczej... hormony to kwestia indywidualna, ale przecież można się podzielić doświadczeniami... :):):P

Gość marcysiaaa
??? :( ???