Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marne to wszystko

moi starzy ciągle się kłoca mam tego dosyc

Polecane posty

Gość marne to wszystko

moj ojciec czesto pije a matka jest przeczulona na tym punkcie bo jej ojciec byl alkoholikiem i ciagle te kłótnie :o nienawidze ich boje sie zapraszac znjomych zeby sie na jakąs awanture nie załapali, matka na nas naciskala czesto zebysmy ojcu powiedzieli zeby nie pił ale czy ma prawo na nas taką presję wywierac? :o

Gość eeeerrrrrraaaa
jasne ze mozesz,jako czlonek rodziny mozesz nawet podanie napisac o przymusowe leczenie,jezeli rozmowy nic niepomoga,przykro mi z twojego powodu,rozumiem cie.moj ojciec tez alkoholik teraz niepije bo jest zaszyty czyli ma wszywke

Gość eeeerrrrrraaaa
dalas topic ale cos widze ze cie niema

Gość mam to samo...................
wiem coś o tym :( mój tata tez lubi sobie wypić......mama tez nie jest inna nie jest to bardzo czeste ale zdarza się :( tak samo jak ty boje sie zaprosić kogos bo boje się ze bedą się kłócić a ja co wtedy zrobię:( tak jak dziś miałm spotkać się z chłopakiem no ale oboje sa wypici i tylko czekam aż bedą się kłócić:(

Gość wredna szefowa
wspolczuje wam tez tak kiedys miałam z ojczymem z ulga przyjełam wiadomosc o jego zejsciu z tego swiata bo zachlał sie na amen :D

Gość marne to wszystko
jestem ale co mam napisać :o on chyba nie jest alkoholikiem ale lubi wypic,a matka własnie wtedy chce z nim "rozmawia" nie wiem dlaczego nie opieprza go jak jest trzezwy :o tylko wtedy jkiedy pijany przeciez wiadomo ze nic nie dociera tylko krzyczy na nią bez sensu to, jak mozna byc takim głupim mam tu na mysli ich oboje :o nie rozumiem tego nie wiem jak w ogle mogli sie pobrac jak zdecydowali sie na dzieci to tez chyba nie mysleli tylko ze bedzie fajnie oni w ogle do siebie nie pasują :o

Gość eeeerrrrrraaaa
a ile masz lat??

Gość wredna szefowa
jak lubi tz ze jest alkoholikiem

Gość eeeerrrrrraaaa
jasne ze jest,dlatego sie pytam ile ma lat dziewczyna skoro tego niewidzi,jak niejestes pewna albo jak niewierzysz to idz w swojej miejscowosci do poradni aa i tam ci wszystko wytlumacza,i uwierz mi te klutnie sa spowodowane wlasnie alkoholem,mama niechce cie dreczyc wiec pewnie wszystkiego niewiesz o tacie

Gość dorosła córka alkoholika
Mój ojciec też jest alkoholikiem, do tego jest chory (fizycznie i psychicznie). Miał mnóswo operacji, jest chory na cukrzycę, jest bezrobotny, popadł w depresję i ma napady szału więc nie masz znowu tak źle, pamiętaj, że inni maja gorzej. Twój ojciec "lubi wypić" a mój pije codziennie, w ukryciu i jeszcze udaje, że nie wie o czym gadka kiedy ja albo matka wypomnimy mu alkoholizm.