Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MisiaczkaG

piecze i kłuje przy siusianiu

Polecane posty

Gość MisiaczkaG

Od dziś!!! Pamiętam jak miałam takie coś jak byłam malutka i ciężko to znosiłam. Chcę w porę uporać się z choróbskiem układu moczowego, ale co najleiej stosować? Mam tantum rose, ale nie wiem, czy to nie od narządów płciowych, bo mi sie ulotka zawieruszyła. Czy może mi ktoś pomóc? DZIĘKI WIELKIE

Gość ofelia 22
natychmiast lec do lekarza bo to jest nmapewno zapalenie cewki moczowej albo pecherza-nie lecz na wlasna rewke bo bedziesz miala problem z nerkami

Gość MisiaczkaG
A DO JAKIEGO LEKARZA? ginesa czy zwykłego? bo jak do ginesa, to może będzie miejsce na za 2 miesiące...:(

Gość MisiaczkaG
do kogo mam sie z tym zgłosic???

Gość MisiaczkaG
chyba do zwykłego, co nie tzn rodzinnego???

Gość ofelia 22
do zwyklego od razu cie przyjmie i cos zapisze pewnie nawet bez badania moczu

Gość ewqa2
Idz rano do laboratorium i zrob posiew moczu, potem do lekarza po leki. Gdyby nie pomogly, to za kilka dni na podstawie wyniku da ci lek celowany. Teraz duzo pij, woda z cytryna to podstawa i zurawinki.Mozesz tez lyknac wit. C.

Gość aciotkaklotka
zapalenie pecherza-wspolczuje dosta niesz furalgin czy jakos tak i alecenie picia kwasnego. Do lekarza rodzinnego idz i zanjdz tu topik o tym zaplaeniu -jest nawet dosc obszerny

Gość aciotkaklotka
aaaaaaa.......jak mi sie tak satlo to pojechalm na pogotowie, bo inaczej to noc z glowy(bedzie Cie pieklo i bedziesz chciala non stop siku(a oczywiscie tak naprawde wcale Ci sie nie bedzie chcialo)

Gość MisiaczkaG
oj dzięki DZIEWCZYNY, właśnie pamiętam że to było coś strasznego, ale wtwdy była mama w domu i się zajęla;) To jutro biegnę do lekarza... tylko gdzie ja się tak zaziębiłam??? A tu moje Kochanie ma na weekend przyjechać, a tu znowu jakieś dziadostwo się przyczepiło...:) Pozdrowionka 🖐️ buzka

Gość tak furagin
i wygrzewanie pęcherza, ale do lekarza i tak musisz iść, męcząca choroba, pozdro

Gość aciotkaklotka
jak tam? Jak minela noc?

Gość MisiaczkaG
a noc w porządku, chyba nie ma potrzeby iść do lekarza tylko dobrze ją wygrzać:) i przemywać jakimś rumiankiem

Gość MisiaczkaG
na noc jeszcze sobie kocyk zarzuciłam i było cieplutko i przyjemnie:) i nawet dziś rano nie kuło przy siusianiu, tylko już troszkę piecze