Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznenee

OTO JAK PROMUJE SIE ANOREKTYCZKI..to straszne ze takie szkielety są idolkami..

Polecane posty

Gość ordinary girl
ja mam taką figure, tylko jestem wyzsza 165 cm i mam wiekszy biust. Czuje sie swietnie, jem ile chce i co chce, bez przesady!!

Gość mów co chcesz fajnie wygląda

Gość no takk jest
o fuck!ona nie ma biustu ani bioder ani tyłka a nogi jak patyki:(nieapetyczna strasznie

Gość longoria anotrektyczką
????hahah to jakim spaślakiem, sorry za wyrażenie, musisz byc ty, jesli twierdzisz że ona jest za szczupła :O

Gość ordinary girl
dajcie ludziom zyc, czego Wy sie czepiacie? Nie kazda musi miec wiekszy tyłek i biust:o Ona i tak jest malutka jesli chodzi o wzrost.

Gość ordinary girl
redaktorzy, pudelka? Przeciez to ludzie zerujacy na innych i jeszcze nie posiadający za grosz inteligencji i kultury - to nie sa redaktorzy:O

Gość longoria anotrektyczką
zazdrość was bierze:O

Gość oluskaaaaa
jejkuuuuu no i co z tego zze jest szczupla??czy wszyscy musza miec wieksze tylki i cycki??wtedy byloby to nudne:P

Gość oluskaaaaa
* chodzilo mi o to ze byloby to nudne gdyby wszyscy byli tacy sami, musza byc grubsi i dla rownowagi chudzi:P

Gość naga prawadaaa
rzeczywiscie ma małe cycki, ale anorektyczka to na pewno nie jest:o

co chwile jakis temat o anoreksji, zdaje sie ze niektorzy z was nawet nie wiedza co to za choroba, a chca zablysnac:o autorko idz sie zachwycaj dalej swoim tylkiem,albo zrob jego zdjecie i wyslij do pudelka, daj przyklad idelanej figury, a mu bedziemy klaskac i przytupywac

Gość B.
a wedlug mnie to wlansnie na odwrot. ostatnio promuje sie pelne ksztalty, zeby wyleczyc z kompleksow wszystkie nieco grubsze dziewczyny. nie mam nic przeciwko, mi samej bardziej podobaja sie kobiece ksztalty. jednak jako dosyc szczupla dziewczyna czuje sie urazona, jesli miamen "prawdziwych kobiet" w tv i magazynach nazywa sie tylko dziewczyny o sredniej wadze 70 kilo. w jednym artykuje znalazlam nawet zdanie "wiekszosci mezczyzn nie podobaja sie chlopiece sylwetki". tak wiec, uwazam ze to "chudzielce" zaczynaja byc dyskryminowane i grubsze dziewczyny sa leczone z kompleksow kosztem wzbudzania ich w szczuplych dziewczynach. ps: napisalam na ten temat oddzielny topis ale ktos go usunal - dzieki.

Gość B.
a longoria jest zajebista laska i tyle.

Gość a ile wzrostu ma Lengoria
wie ktoś ?

Gość a ile wzrostu ma Lengoria
i ile waży.

B. wez sie nie przemuj, takimi niedowartosciowanymi i zakompleksionymi ludzmi, ktorzy tylko patrza zeby obsmarowac innych, a wypowiedziami na forum juz w ogole sie nie przejmujcie, zobacz ile z nich siedzi na DIETACH nie rozumiem, sa ludzie ktorzy nie potrafia zyc bez przygadywania innym, ale to znaczy tylko tyle ze sami maja problem z akceptacja siebie i probuja wynajdowac defekty w innych, wszystko to po to aby umniejszyc swoje wady i kompleksy

Gość to ma być ANOREKTYCZKA
?????????????????????????????????????????????? chyba w życiu anorektyczki nie widziałaś:O przecież ona normalnie wygląda sama jestem szczuplejsza, a do tgo mam większy biust... i nastolatką już dawno nie jestem...:O

Gość sweet_19
to jest normalna szczupla kobieta! jestescie slepi czy co ?:D ja jestem od niej szczuplejsza i to o wiele a anorektyczka nie jestem :P

Gość ladnie wyglada
napewno nie chudo choc b.szcupla jest-kobieca