Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odinka

Proszę pomóżcie, prezent od chrzestnej.. licze na Was!!

Polecane posty

Gość Odinka

dziewczynka ma 5 miesięcy, wypytywanie rodziców nic nie dało(nie, no nic nie trzeba itd, jak to sie mowi, głupio im bylo..:/), mam dla małej juz pamiątke "religijną" zw. z sakramentem ale potrzebuję jeszcze czegos.. hmm.. no po prostu prezentu. mata edukacyjna odpada. rozmawialam ze znajomymi i stwierdzili, ze jak dzieciak woli juz siadac niz lezec, to mata sie nie przydaje... chcialabym cos do 100... myslalam o hustawce, ale chcialabym zeby to bylo cos...okazalszego, w sensie chce wydac te 100, jesli bedzei to cos fajnego to moze i wiecej.. nie pracuje

Gość Madzialenkaaa
moze kup taką fontannę z kulek.Dzieciom bardzo się to podoba. Ja kupiłam na roczek chrześniakowi i bardzo lubi tą zabawke :)

Gość taka sobie jedna z tłumu
oj daj kase rodzicom niech sami kupią to co potrzeba . A dziecko jest male nic z tego nie rozumie .

Gość Odinka
oj taka sobie... :/

Gość agax
Daj pieniądze !!! nic nie kupuj wiem cos o tym ,miałam w tym roku komunię córki dostała zegarki złoty pierscionek ,łancuszki i inne dupersztyki itd.Była niezadowolona wolałaby kase ,chce aparat cyfrowy. Daj pieniądze przynajmniej nikt Cię nie obgada że kupiłas co bądz .

Gość Odinka
no tak, ale kase to wiem, ze i tak dostana. z jednej strony to rozsadne. ale ja nie mam zbyt wiele tej kasy a jak kupie cos za 100 zl, to bedzei to lepiej wygladalo niz jak dam te stowe. poza tym, kiedys dzieciak otworzy pudlo i sie dowie, ze to od chrzestnej ma:)

Gość a masz
siedzonko do karmienia? chodzik?

Gość Odinka
zastanawialam sie nad chodzikiem, bo siedzonka do karmienia mama raczej nie uzywa, a jesli tak to raczej je juz ma, bo ma 6latka w domu a Kasia ma juz 5 miesiecy ponad....

Gość agax
Ktos podsunął Ci dobrą mysl -kup cos na allegro wlasnie wchodziłam na ten link swietne żeczy tam są.

moim zdaniem niesmiertelna jest bizuteria.ja dostalam od mojej chrzestnej pierscionek- sliczny, delikatny. 20 lat pozniej bylam chrzestna jej corki - pierscionek przekazalam ;o) mily gest i fajnie sie zlozylo :)