Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chuda blondynka

Tesknota za Pajoonkiem ,kto nas pocieszy?

Polecane posty

pomaranczki nie sa takie zle ..:D ale czasmi madrascia nie grzesza..:P ale co tam ..bez nich nudno by bylo ..:D:) na tym zafajdanym forum..:P

poczytalem tamten topik ..i szczerze .. ubawilm nie do lez ..:D:D: i lubie miec racje ..:P:D

inaczej bym na to spojrzal .. no chyba ze Ty zaczelas zabawe z IP..:P to fakt Ty zniszczylas ..:D:D:D:

heheh no teraz Ty mnie rozbawilas ..:D przeciez nie byliscie na prywacie .. to publiczne forum ..:P a ja nie jestem znowu tak wiele ..:P:P

przeszadzasz chudzizna ..moze i komus tam podpadlas .. mnie to rybka ..:D

Tak ,ale wydaje mi sie ze zachowalam sie jak te niektore pomaranczki i jest mi troche glupio.Juz taka jestem ,nie lubie takich sytuacji. Ja wole zyc z ludzmi w zgodzie nawet na publicznym forum. droczyc sie zawsze mozna nawzajem ale nie tak jak tam bylo!!

czasmi zachowujemy sie iracjonalnie .. ale tylko my wiemy dlaczego .. ja Ciebie nie oceniam ...zrobilas jak zrobilas ..i tyle .. i szczerze mowiac chyba nikt nie lubi zwad .. czy to forum publiczne ..czy prywata .. a droczenie nawet wskazane ..to nawet intrygujace powiedzialbym tak ..;)

dobrze ze tak myskisz ,bo myslalm ze to ze mna cos nie tak!!hahaha Ja sie po prostu nie znosze nudy !! Moze czasami za duzo zartuje !!

wiem jak mialo byc ..bo i mnie zdarzaja sie literówki ..:P nie myl z litrówkami ..:D:D:D: i za bardzo bierzesz do siebie ..co ludzie mysla .. pamietaj to tylko forum .. a ludzie sa rózni ..jedni odbiara pozytywnie ..inni negatywnie ..

nie myl nie myl ..bo sie upijesz ..:D a jutro kaca bedziesz miala ..:P ale zaraz zaraz ..pajoonka jak nie bylo tak nie ma .. ot zawzial sie chlopina ..:D:D:DD:D: Pajoonk .kobieta teskni ..wylaz z tych sieci ..:P:P:D:D

maralniakowy kac to nie znaczy ,ze z kims zle .. tyle ze taki niesmaczny jest ,,,:P znam to nieraz go mialem .. ale dobrze ze u Ciebie nic z tych rzeczy ..:D (sam nie wierze ,ze to pisze )..hehhe:D:D:

och jaka zdziwiona ..:P a tak miewalem takiego dziwne ..? no bo i ja dziwny jestem ...:P

jasne ..dziwny to normalny?.. no popatrz nie myslalem tak ..:P zawsze uwazalem sie za dziwnego, innego .. no normalnie kosmita ..:P:D chuda ..spac nie idziesz?:D:D:D:

o prosze wyprzedzilas mnie ..:P dobranoc chudzinko ..;)