Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chuda blondynka

Tesknota za Pajoonkiem ,kto nas pocieszy?

Polecane posty

Gość Zona Pajoonka
A ty co tu robisz ? Poszla kuchnie zamiatac, Pajoonk lubi czysto, chcialam ci tylko wiedzmo przypomniec ze dzisiejszej nocy moja kolej

Gość kochanka pajoonka
chuda odwalwe się jak się odemnie odeśsie ale i tak nie sądzą żeby pojechcał do ciebie bo za chuda ,za cienka jesteś:D:D,hahahaha.

Gość kochanka pajoonka
Żona pajoonka, sory już idę na szmacie latać,ale jutro moja kolej i nie zapomnij o tym.Tak jak w garfiku ustaliłyśmy,ale tu jakać chuda nam się wcina.

Gość Zona Pajoonka
nie klocic sie zdziry ! Pajoonk jest moj !!!! spac !

Gość kochanka pajoonka
ale kogo pytasz kochankę czy żonę?

Gość kochanka pajoonka
Zona jest twój ale tylko w połowie bo w drugiej jest mój. Chuda precz.żona zawszę będzie chiała wszystko bo ma papierek, ale myslę że z zon.ą się dogadamy i Pajoonk,się rozdwoi sklonuje,ale Ty jako trzecia nie jesteś nam zupełnie potrzebna,chudych on nie lubi.

Gość Zona Pajoonka
ja nie pytam, ja rozkazuje... poszly spac ! i kolorowych snow o Pajoonku

Gość Zona Pajoonka
papapappapapapappapa kocham wszystkie ktore kochaja mego Pajoonka- zaznaczam , dzis dzien dobroci dla zwierzat

Gość kochanka pajoonka
chuda powtarzasz się i nic nowego nie wnosisz do swoich postów,ograniczenie to wtedy(tłumacze gdybyś nie wiedziała),gdy się powtarza wkółko to samo. A umiesz coś innego napisać?

Gość Zona Pajoonka
chuda, Pajoonk juz nigdy cie nie przeleci, bo ostatnio do szpitala [pojechal takie dziury mu biodrami porobilas ty szkielecie, bieda tam u ci bie i nie macie co jesc, przyjdz do nas pod drzwi to z michy azora cos skubniesz

Gość kochanka pajoonka
pajoonk nie lubi takich mało elastycznych umysłów(tak bardzo delikatnie napisane)/Z zoną dzisiaj jest ale ze mną jutro będzie a Ty chuda zpomnij że do grafiku wejdziesz.

Gość kochanka pajoonka
a ja nie mam na niego paierka,jestem nie legalna,ale jestem.Chuda może odżyw się lepiej,sugeruje jakąs odnowe albo wsparcie psychiczne ,anorektyczki podobno tego potrzebują.

Gość kochanka pajoonka
Cuda przeginasz albo jesteś aż tak głupia że nie wiesze że żona a potem w nastepnej kolejności kochanka wie wszystko.Zona już sie penie z nim mizdży bo to jej kolej.ja jutro się z nim spotkam.Ale Ty kochanie szukaj lepiej terapełty niż chłopa do łóżka.No chyba że takie masz ograniczniki w mózgu że dalej pjoonka będziesz szukać.Życze zwolnienia blokady myslenia w mózgu.Musze się wyspać na jutro bo jutro mój dyżur z pajoonkiem.

Gość kochanka pajoonka
bo jak widać po Twoich postach czarna to potrzebujesze tego samego co My pomarańczki,czyli mizdżysz się do pajoonka,chociaż on zaistniał wirtualnie.Głupuia jesteś,to już lepiej z kimś z pabu się zapoznać i za nim tęsknić bo się go widziało.Ale ty pewnie cyber panięka jesteś.

nie no poplakalem sie ..:D:D:D niech zyja kochanki zonatych ..:P:D:D:D: hehheheh i sprawdzanko Ip...:D:D:D

Gość kochanka pajoonka
chuda ja też się śmieje z ciebie,w lóżku leże więc nie nie mam z czego spaść,a ty biedulo tyle razy z krzesła spadłaś ..........No tak myślała że jeteś naćpana.

chuda powaznie...?:D:D:D: zaraz wyjdzie ze ja to Ty .. ps ..i nie myl mnie z tym pseudo informerem ..:D:D: ja nic nie sprawdzam ..poczytalem dzisaj co nie co .. potrafi mnie rozbawic to forum ..;)