Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imperium Tiris

LUBLINIANKI

Polecane posty

Gość Imperium Tiris

był topik o mamach z Lublina i został skasowany. czemu? właśnie chciałam do was dołączyć ale znikłyście ze strony. jeśli macie ochotę to zapraszam , może uda nam się stworzyć fajny temat :)

Gość mamusia21
witam !!!! www.mamusia21.fotosik.pl

Ja też dołaczam do Waszego grona! :) Mieszkam w Lublinie i mam synka :)

Gość mamusia21
moja paulinka ma 20 miesiecy

Witam Was kochane :) Niestety dziś z Wami nie pogadam... może jutro... U nas straszna pogoda, cały czas leje i wieje, mało głowy nie urwie. No i kolejny dzień bez spaceru za nami :( Lenka szaleje w domu - ciężko wytrzymać!!!!! Powoli przygotowujemy się do imprezy urodzinowej. Piszcie coś dziewczynki :) Pozdrawiam i miłego wieczoru Wam życzę 👄

ja tez sie melduje:) narazie nie moge pogadac bo mam awarie internetu w domu ale jak bede juz miała normalną siec to sie odezwe.pozdrawiam

cześć Wam! :) fajnie że stworzyłyście nowy topik. u mnie sprawa się wyjaśniła i już mam spokój. ale postanowiłam że jednak zdjęć dzieci nie umieszczę w internecie. lepiej się z tym czuję. pzdrawiam serduśnie! ;) okrrrrrropna pogoda. ...

Gość Gabi 25
w co bawicie sie z dzieciakami w taką pogodę gdy nie można wyjść na dwór? ja tez jestem z lubelskiego . z Łęcznej.

Gabi->>>my chyba nie mamy ulubionej zabawy chyba ,że zabawa można nazwać chodzenie to chyba w to sie bawimy moja córka właśnie zaczęła chodzić (oczywiście trzymana za ręce) a nam wysiadają kręgosłupy!!!!! Pozdrawiam

Gość mamusia21
w takie ponure dni razem z paulinką lubimy oglądać książeczki i turlać się po podłodze;) czyli wygłupiać

LUBLINIANKI GDZIE JESTEŚCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...chyba nikt już tu nie zagląda :(

🖐️ Witam wszystkie Lublinianki :) W jakich rejonach Lublina mieszkacie?? Lipiec pogodowo nie za ciekawy :( W takie dni nawet trudno z dzieckiem na spacer pójść dlatego oprócz przejażdzek samochodowych siedzę przeważnie w domu.W sumie zawsze jest coś do zrobienia ale tęsknie za spacerami. Pozdrawiam cieplutko :)

dzień dobry!!Chyba jednak topik sie nie bardzo przyjmie!!Pozdrawiam wszystkie Lublinianki mimo wszystko!!!!!

Gość IMTI
podnoszę

Gość agula277
Hej! Jestem z Lublina i chetnie do Was dołącze.

Agula->>witaj ale jak widzisz jakoś smutno na tym naszym topiku!!!!

cześć kobitki!!! ja właśnie zrobiłam 27 słoiczków dżemu wiśniowego i tylko 5 buteleczek soku malinowego. zasypałam jeszcze jagody i porzeczki. teraz czekam aż sok puszczą. tak mam ochotę na wiśnie ale nie mogę jeść owoców pestkowych żeby Izie nie zaszkodziły. a wy jak karmicie lub karmiłyście piersia to bardzo uważalyście na to co jecie?

Honii kochana ale z Ciebie wzorowa gospodyni :) bravoooo !!!!!!!! Ja czekam na śliwki i powidła zamierzam robić, może macie dobry przepis? To ładnie poproszę 👄 Witam wszystkie nowe mamusie 👄 We wtorek robimy imprezę urodzinową mojej Lenki, bo roczek nam strzelił, a jakże! Tort zamówiony, goście zaproszeni. Dziś uczyłam niunię dmuchać świeczkę, muszę przyznać, że nawet nam to wychodzi :p Co jeszcze? Acha! Polećcie mi please DOBREGO ORTOPEDĘ w Lublinie ( tylko nie Karski) będę wdzięczna 🌼 Dziewczyny pora rozkręcić ten topik!!!!!!! Pisać ale już! 🖐️

Oj przepraszam HONII, nie odpowiedziałam na Twoje pytanie. Ja dalej karmię piersią. Na początku uważałam bardzo ( myślę, że ok. 3 m-cy) potem powoli, powoli zaczęłam się rozkręcać :p a że niuni nic się nie działo to jadłam i jem normalnie. To tyle...

Łeeeeeeeeeeee!!!!! 😭 znowu nikogo nie ma jak ja jestem, no to zmykam, jutro zajrzę dobrej nocki dziewczynki 🖐️

Ja polecam dr. Latalskiego , przyjmuje w Luxmedzie!!!!!

Gość no to piszę