Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tamit

Ta cię urodziła, ja cię pokochałam

Polecane posty

Piszcie do tutaj o tych co zdecydowali się mieć własne dzieci np 1,2 i dzieci adoptowane lub rodiznę zastępczą być. W myśl biblii nie samym chlebem żyje człowiek:) Interesują mnie doświadczenia. :) chce mieć taką rodzinkę:) Jeśli znajdzie się mężczyzna który czuje jak ja, zapraszam. dziś tak cięzko o człowieka a ja chcę móc na łożu śmierci rzec: szukałam..i znalazłam człowieka... :) warunek zarobek nie więcej niż 1500 zł. lojalnosc, wiernosc, miłosc, szacunek, kochanie dzieci, poezji, przyrody, muzyki,itp;) isabelle7@gazeta.pl

Gość a ile masz lat
?

chce spedzac swieta z rodiznką, dziecmi i moimi:) bedziemy spiewac kolendy, pojedziemy na piknik.. nad jeziorko:) mysle ze mogłabym byc rodizna zastępczą:)

Gość a ile masz lat
aha, chyba nie chcesz pisać o swoim wieku

Gość jajajajajajajajaja
KOLENDY ??????? ://///

Gość Tamit ja Cie nie chce
rozczarowac, ale bycie rodzina zastepcza czy adopcyjna (zwlaszcza jak sie adoptuje starsze dzieci, nie noworodki) to jest bardzo, bardzo ciezki kawalek chleba. nie, zeby niemozliwy (sama o tym mysle), ale to sa dzieci dosc (albo bardzo) poharatane przez los i im nie koled potrzeba... (a przynajmniej nie na poczatku). to nie jest piknik i swietowanie tylko pomalutku, powolutku rycie ugoru, ktorym jest psychika tych dzieci. ja teraz pracuje w anglii i ostatnio bylam na szkoleniu mi.n. na temat jak skutecznie i bez szkody dla siebie i dziecka go unieruchomic jak jest agresywne, jaksie bronic przed atakiem itd. i to szkolenie m.in bylo skierowane do rodzcow zastepczych...