Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszy raz z obrzezanym

pierwszy raz z obrzezanym

Polecane posty

Dzisiaj bylam po raz pierwszy z zyciu w lozku z obrzezanym chlopakiem. Mimo ze mam juz pewne doswiadczenie 9dotad dwoch chlopakow) to po raz pierwszy widzialam obrzezanego. Wystraszylam sie i nie wiedzialam co robic. Potem jakos to poszlo, ale nie wiem jak go stymulowac zeby go nie bolalo, no i nie ma za co pociagac.... Prosze bardziej doswiadczone o rade

Gość nieposkrmiona
; O spytaj go wprost

troche mi glupio, bo pomysli ze jestem zielona w tych sprawach. Chcialabym sie dowiedziec czegos od dziewczyn ktore maja juz w tym doswiadczenie

Gość może spytaj
na jakims izraelskim forum

normalnie się zachowywac :) nic a nic nie bedzie go bolało :D

Gość nieposkrmiona
czemu glupio ? powiedz poprostu ,ze jeszcze nie mialas stycznosci z obrzezanym facetem i tyle,powinien zrozumiec

No chyba każda europejka nie ma za bardzo innego pojęcia niż zielone... Ale chyba aż takiej różnicy nie trzeba sie dopatrywać. Tylko żyć tak jak z kimś kto nie jest obrzezany. A jest żydem czy z powodów zdrowotnych musiał się obrzezać?

Jest mudżahedinem ale przeszedł na wiarę Abrahama aby dostać zniżkę w zakładzie obrzezywania

Gość kaaaasiaaa
glupi jestescie z tym Izraelem. Na swiecie jest prawie polowa obrzezanych mezczyzn wiec chyba nie sami zydzi? Mialam dwoch chlopakow Polakow z takimi penisami. Stymulowac trzeba najpierw trzon penisa przesuwajac reka tam i z powrotem, a jak juz mocno stoi to mozna draznic glowke, ale delikatnie i najlepiej wziac troche oliwki lub innego nawilzacza

Dziewczyny odezwijcie sie, chyba juz takie mialyscie. Bardzo prosze o normalna odpowiedz a nie jakies brednie o zydach itp.

Gość kaaaasiaaa
może tez być borsucze sadło z pierwszego wytopu

ja tam się nigdy nie zastanawiałam jak to robić :P nie krzyczy z bólu, jest zadowolony to chyba robię to dobrze :D oliwka raz na jakiś czas jest fajna, ale bez przesady. i w sumie teraz, po paru latach to bym się chyba dziwnie poczuła jakbym miała się zabrać za \"normalnego\" penisa ;)

Gość kaaaasiaaa
Jeśli chcecie to napiszę wam jeszcze, jak stymulować konia, psa i emu:)

Gość nieposkrmiona
no mowie ,pogadaj z nim szczerze, nie krepuj sie w koncu to Twoj partner

no też mówię, ze normalnie masz sie zachowywać. delikatnie ręką, można ustami - żadnych specjalnych trików nie potrzeba :) facet jak facet :) może tylko trochę bardziej długodystansowy niż nieobrzezany.

Gość pomocny kolega
połowa?? chyba troche poleciałaś. Rozumiem że islam jest popularny ale bez przesady...

dzieki Marusiu. Ja narazie mam odwrotne odczucia. jestem przyzwyczajona do tego "poslizgu" z napletkiem nisko zsuwanym a potem dlugo i daleko naciaganym. Ale kocham mojego chlopaka i w sumie to mi sie jego penis bardzo podoba. Dlatego tez chcialabym byc jaknajsprawniejsza i dawac mu rozkosz tylko techniki mi brakuje

Gość kaaaasiaaa
jest ich naprawde bardzo duzo i to nie zydow czy arabow. Coraz wiecej naszych chlopakow to robi. z tego co sie czyta na tym forum tez wynika ze liczba obrzezanych Polakow wzrasta

wielu jest z powodów zdrowotnych obrzezanych. ale nikt się tym głośno nie chwali. i coś mi się kiedyś obiło o oczy w jakimś artykule (nie pamiętam gdzie), zę w USA to chyba jest nawet standardowy zabieg u małych chłopców.

Gość panna roztropna
apropo penisow, to czy mozliwe ,zeby facet w wieku 18 lat mial zrosnieta skore z zoledziem?

Gość gfjhjgkhjkj
możliwe

Gość pomocny kolega
1) na forach erotycznych nie przesiaduje reprezentatywna grupa społeczna, więc fakt że o tym TU słychać nie znaczy że dotyczy to połowy populacji, podobnie jak inne zjawiska (ostatnio czytałem że 90% uprawia scat, co wcale mnie nie przekonuje) 2) panna roztropna-> to nazywa się stulejka

Gość nieposkrmiona
i co nie moze uprawiac seksu ? jak poznac ,ze tak ma facet?

Gość Arttttter
To prawda ze coraz wiecej chlopakow nie ma napletka. Ja bylem przez pewien czas w Stanach i wstydzilem sie swojego napletka. Nigdzie nie widzialem nieobrzezanych penisow. Postanowilem tez sie obrzezac i jestem zadowolony. Nikt nie robi z tego sensacji. To jest chyba jakis polski zasciankowy sposob myslenia wiazacy obrzezanie z zydami. Owszem kiedys tak bylo, ale teraz wszystko sie zmienilo i jak ktos plecie o zydach to jest wsior i tyle.

Gość panna roztropna
ok ;p nieposkromiona mam to samo zapytanie wlasnie

Gość konichia
obrzezany nie ma stulejki?

Gość pomocny kolega
osobiście żydów widuję tylko jak przyjedzie wycieczka z Izraela, obrzezanie kojarzy mi się bardziej z Arabami

Gość pomocny kolega
obrzezany nie może mieć stulejki, z definicji jednego i drugiego;)