Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszy raz z obrzezanym

pierwszy raz z obrzezanym

Polecane posty

Gość betula
Moj chlopak ma krotki napletek zakrywajacy tylko korone zoledzi a czesciej sam sie zsuwa ponizej zoledzi. Nie byl obrzezany. Czytalam ze sa calkiem czeste takie penisy i to jest naturalne. Czesto mozna je pomylic z czesciowo obrzezanymi. Moim zdaniem sa fajne bo pozostawiaja minimalna ochrone zoledzi a chlopak moze sie masturbowac a i dziewczynie to ulatwia zycie. Na dodatek jest czysty

Gość katyyyy
ja tam wole penisy z napletkiem chocby krotkim jak pisze betula. lubie sie nimi pobawic. ciagniecie jest super

Gość mruczkaaaa
jestem zdecydowanie za odkrytymi glowkami. sa super!!!! a stymulowac jak ci w duszy zagra tylko z czuciem

Gość night girl
tez tak uwazam. mysle ze obrzezanie jest dobre dla obu stron. jednak rozumiem chlopakow ze maja opory bo to ich cialo w koncu! chyba najmniej inwazyje jest obrzezanie czesciowe i ladnie i higienicznie. Troche skorki zostaje a glowka tak kuszaco wystaje ze chce sie ja zaraz ssac

Gość to nie złe
Jak chłopak jest częściowo obrzezany to dobrze!! Pod napletkiem często gromadzi się brud a co za tym idzie bakterie! Obrzezanie chłopaka jest korzystne i dla niego i dla dziewczyny.

Gość pomocny kolega
W zakamarkach warg sromowych gromadzi się go jeszcze więcej, a poza Sudanem nikt nie wycina falbanek;) u mnie się nie gromadzi, wypraszam sobie!! myję się codziennie

Gość tez mialam takz historie
Ja mialam taka sama jak ty historie. Znalazlam sie w lozku z facetem a tu nagle cos czego nigdy nie widzialam. On byl w zwisie a chcialam go postawic.... I co tu robic!? Zaczelam go lekko ugniatac tak objawszy trzon dlonia, potem troche przesuwac lekko luzna skorka na trzonie i jakos poszlo. Potem nie mialam juz trudnosci. Jest to rzeczywiscie trudniejsze niz u nieobrzezanego ale za to potem wynik imponujacy. Kochana tylko z czuciem

najgorzej jest na poczatku, a pozniej to juz nie ma roznicy :) Ale jeszcze nie slyszalam, zeby faceta to bolalo:)

Gość zelutka
nie do konca prawda, bo jakbys tak tarla glowke bez nawilzacza to by go okropnie bolalo. mnie sie tak przydazylo. potem sie poprawilam

Gość betulka
a ja nigdy nie mialam jeszcze obrzezanego!!! Napiszcie dzieczyny jak to jest? Czy lepiej czy gorzej?

Gość muzułmanie
są obrzezani, a arabowie nie nalerzą do trudnych do namówienia na seks, więc nie powinnaś mieć problemu z porównaniem;)

Gość sorki
muzulmanie ida na seks po slubie dopiero. chyba masz na mysli arabow niemuzulmanow?

pomocny kolega to pieerdolnal, jak gajowy jajami o sosne. Pod napletem gromadzi sie syf, ktory jest dla kobiety bardzo rakotworczy, a sudanie kalecza kobiety nie dla higieny tylko zeby nie mialy przjemnosci z seksu i byly wierne, no i przy okazji chore psychicznie z nierozladowanych seksualnych napiec i emocji

Gość jlc
Ja jestem obrzezany dla ciekawskich zrobilem to porostu ze wzgledu na lepsza higieny\e a co do stymulacj to mozna jak zwyklego jesli chcesz to robic reka to poprostu staraj sie mu to robic tak jak bys skore naciagala na glowke

Gość Igor_Warszawa
ja na Twoim miejscu bym mu kupił Snickersa na pocieszenie i powiedział, że ma iść do domu.

Gość gość
tez bym chciala

Gość gość
Mogę wysłać jakiejś Pani zdjęcie obrzezanego penisa :)