Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kici kicia

Nie rozumiem większości ludzi

Polecane posty

Gość Kici kicia

Jak można chcieć być takim zwykłym człowiekiem co nic nie znaczy?

A kim Ty jesteś ? Co znaczysz ? Nie pomyśl że piszę z agresją chcę tylko wiedzieć kim Ty jesteś :)

Gość a swoją droga
ona chce być Lepperem. On coś znaczy, chociaż nie ma wykształcenia...

Gość Kici kicia
no fakt, jestem NA RAZIE nikim :)

Gość biora nadal
chodze do fryzjerki która jest podobno najlepsza w miescie w swoim mniemaniu jest " kims " dla mnie nie jest kims nadzwyczajnym bo jestem dyrektorką regionu w ogromnej firmie, ale dla mojego prezesa jestem nikim... juz wiesz jak to jest byc kims?

każdy jest kimś, ponieważ ma ciało duszę jakieś własne poglądy odróżniające go od innych osób.

Gość wróżka Aida
No własnie , ciązko byc taka osobą która nie ma pozycji, nie ma kasy, jest niepotrzebna światu, np te kobiety z patologii, niepracujące, nie dbające o siebie a ciągnące od państwa kase........lekarze są kimś, prawnicy.z limi sie liczymy, dyrektorzy, prezesi bo od nich jestesmy uzaleznieni. Ale zauwaz np dla nas nie ma znaczenie taka fryzjereczka, czy jakas krawcowa czy kafelkarz.Gardzą nimi niektórzy, a zauwaz jak potrzeba ci nagle ułozyc kafelki w kiblu to juz chetnie weszłabys takiemu wtyłek, aby tylko znalazł czas i ułożył ci prawda? a taka krawcowa.masz do zwęzenia spodnie seksowne i błagasz ją by cos z nimi zrobiła i tez dla ciebie jest wazna....a potem plujesz na nią,ze to taka po zawodówce krawcowa....nic nie znacząca.....hmmmmmm każdy zawód jest potrzebny , nawet zwykły hydraulik, nawet pan weterynarz,a nawet śmietnikarz, bo gdyby nie on, gdzie bys te śmieci skłądowała jakby sie wywalały z kubłów? a on przyjedzie i je zabierze.

No, Kicia, jeśli teraz się uważasz ZA NIC, to myślisz, że staniesz się KIMŚ później? Jeśli nie ma się poczucia własnej wartości na najniższym szczeblu, to nawet na wierzchołku Mount Everest tej wartości nie nabierzesz.

I tu sie mylisz Myrevin, na Kafeterii jestes gwiazda majaca swoich fanow i antyfanow :P

Gość Słodka_Narcyza
Jak przestać być NIKIM? Wystarczy znaleźć kogoś, kto nas pokocha, a nie będziemy dla niego KIMŚ, staniemy się WSZYSTKIM...

--> enamorada Wirtualna gwiazda.. wirtualnie to ja nawet batmanem mogę być. :p Oczywiście w stroju zakupionym w Biedronce.