Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona bez dziecka

do tych którzy mają mieszkanie i ponad 30 lat, bez dzietni

Polecane posty

Gość żona bez dziecka

Czy wy decydujecie się na dziecko nie mając jeszcze wyremontowanego przedpokoju, czy łazienki czy pokoju? Ja nie potrafię się zdecydować na dzidzi , gdyz w planie mam remont, a nie chcę stresowac sie przy tym bałaganie, remontach.

Gość dzidzi a co to
? :o

Gość złej baletnicy
przeszkadza i rąbek spódnicy :O

Gość beznadziejnaeeeee
zalosne

Gość ddgdgdgg
Autorko masz podobnąsytuację do mnie. Też przed decyzją o dziecku chcę mieć wszystko wykończone żeby póxniej mieć czas tylko dla dzidzi i jak najlepsze warunki mieszkaniowe.

Gość dzidzi a co to
:o :o :o

Gość accc
a co w tym żałosnego? POdchodzi pważnie do decyzji o macierzyństwie i to jest beznadziejne? Pewnie lepiej urodzin trójke dzieci do 25 roku życia a później przez następne 20 lat narzekać jaki to świat jest podły, że czays ciężkie, że mieskza się w 5 osób w dwóch pokojach. faktycznie to jest godne pochwały. szkoda słów.

Gość kumataxxx
jestes skonczona materialistka

Gość dzidzi a co to
żałosne jest to, że ludzie traktują dziecko jak zabawkę- "dzidzi" :o

Gość kumataxxx
nie chodzi o to by urodzic 3 dzieci przed 25 rokiem zyci,ale jak ktos zadaje takie pytania w stylu"co lepsze remont czy dziecko"to rece opadaja,jakbys nie podala wieku to myslalabym ze masz 15:(

Gość accc
nie no ja nie mogę jak czytam takie komentarze. Pewnei lepiej zamiast dzidzia mówic urodzę sobie Józefa Fryderyka. Co Ty pierwszy raz spotykasz się z okresleniem dzidzia?

Gość do dzidzi a co to
wybacz ale up[ierdliwa jestes, I na dobra sparwe to,co pisze autorka jest super oznaka doroslosci a nie traktowania dziecko jak zabawki.gdyby tak bylo juz by je miala nie liczac na warunki jaki9e ma jemu i rodzinie zapewnic,

Gość kumataxxx
dzidzi a co to-----zgadzam sie z Toba w 100 procentach,

Gość kumataxxx
autorko,bezdzietni pisze sie razem,widac ze nie tylko w doroslosci masz braki:(

Gość accc
To chyba dobrze o niej świadczy, że się wahca. skończoną metarialistką byłaby (a i tak ma do tego prawo) gdyby pisała, że nie chce w ogóle dzieci bo woli wybudować willę. A Ona pyta czy mimo remontu powinna decydować się na dziecko. Remonty to stres a jak chyba wiecie kobieta w ciąży powinnamieć spokoj. No ale skoro waszym zdaniem Jej watpliwości są tak naganne to faktycznie spalcie na stosie materialistkę jedną. Z mojej strony - jeśli planujesz poważny remont to odłóż decyzję o ciązy (byle nie do czterdziestki) a remont postaraj sie zrobić jak najszybcie. Ja wiem co to znaczy. Miałam wymienianą elektrykę, nowe tynki, drzwi okna....... i w takich warunkach kobieta w ciąży a co gorsze z małym dzieckime nie mogłaby zyc.

Gość dzidzi a co to
róbcie co chcecie, potem będzie-jeszcze nie mam tego i tamtego... :P

Gość kumataxxx
tacy ludzie jak autorka nigdy nie beda zadowoleni,zawsze bedzie jeszcze cos do roboty,moja kuzynka miala remont jak dziecko urodzilo sie i nikt nie robil z tego takiej tragedii

A to jakiś obowiązek, żeby wszyscy mieli dzieci? Znam kobiety, które są szczęśliwe, a dzieci nie mają i nie chcą mieć. Chcesz dziecko-ok, nie chcesz- jeszcze lepiej. Dziecko to nie zabawka.