Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lonaa

tantum rosa

Polecane posty

Gość mala czarna ***
ja wlasnie zuzylam ostatnia globulke floragynu i od rana mnie piecze. I sie tak zastanawiam czy od razui po nocy z globulka plukac sie tantum rosa..? juz tydz mam bole, dzis wreszcie wizyta u gin. Mam wrazenie ,ze bardzo mi na poczatku pomogla tantum rosa, od razu zmniejszyl sie bol- od pierwszego uzycia (!) i takie uczucie jakby swiezosci, ulgi.. Actimel moze i jest dobry..ale do 14 dni, potem to odzwyczaja organizm od naturalenej obrony. Pozytywnie na flore bakteryjan jelit i pochwy dziala np czosnek- dla kobiet jest fajne polaczenie w tabletkach czosnku i pokrzywy- aliofil- nalezy brac 3 tyg po 3 razy dz 2 szt. Citrosept tez dobry ale drogi. A tani i super skuteczny jest orzech wloski- dzialanie jak lisc oliwny a koszt 50 gr 2-3 zl. Ja z suszonych lisci orzecha robie nalewke na wodce- przepis 400 ml wodki plus 0.5 szklanki suszu trzymac 2 tygodnie, odcedzic, pic 3-4 razy dziennie po lyzeczce. Mozna tez pic napar 1 L na szklanke wody- smak ok- nie gorzki. No i przy grzybicach skuteczna jest dieta bez cukru i bialej maki, bo ten wstretny grzyb karmi sie tym. Poczytajcie o kandydozie, czesto laczy sie z chorymi zatokami, gardlem, jelitami.

Gość tezaramka
ja się tantum rosa podmywam czasami po ostrym seksie i łykam prouro, żeby zapalenia pęcherza nie dostać. a co do takich środków z lactobacillus to lepsze są doustne kobiece probioty. wygodniejsze o wiele!