Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdeczka97

POMOCYYYY!!!!!

Polecane posty

Gość gwiazdeczka97

Czy mozliwe jest zajscie w ciaze po tabletkach antykoncepcyjnych. Skonczylam je brac w maju. W czerwcu mialam normalnie okres 4.06 mialam go juz regularnie, niestety w lipcu jeszce nie dostalam, czy to moze wina tego ze przestalam brac tabletki i bede miala okres nieregularnie ...?

zajście w ciążę po tabletkach antykoncepcyjnych jest jak najbardzoej możliwe, przeciez wszystko zalezy od tego jak zabezpieczalas sie w tym czasie po odstawieniu, nie napisalas tego biorąc pod uwage, ze zabezpieczałaś się, nie panikowałabym, po pdstawieniu cykle sa badzo rozregulowane

Gość gwiazdeczka97
Niestety nie zabezpieczalam sie, ale kazdy mowi cos innego ze ciaza po odlozeniu tabletek antykoncepcyjnych, jest ciezko zajsc w ciaze, wiec kazdy mowie cos innego

Gość gwiazdeczka97
Niestety nie zabezpieczalam sie, ale kazdy mowi cos innego ze ciaza po odlozeniu tabletek antykoncepcyjnych, jest ciezko zajsc w ciaze, wiec kazdy mowie cos innego

mojego narzeczonego siostra tez tak myślała:) i wpadła od razu po odstawieniu 1 miesiąc- i teraz mają sliczna Zosieńkę:)

ja w ogole nie mam pojęcia jak można tak pomyśleć :O przeciez czasem wystarczy zapomniec jednej tabletki i moze być skucha

Gość gwiazdeczka97
I tu sie mylisz bo 2 razy w 2 miesiacach zapomnialam wziasc 1 tabletki i nic takiuego sie nie stalo.

nie napisałam ze musi tylko że może ja tez czasami zapominałam ale myslę, ze ogolnie Ty jestes większym expertem niż w ja w kwesti antykoncepcji :o

często jest tak że po odstawieniu nawet wzrasta płodność u kobiety i od razu można zajść w ciąże. znam bardzo dużo takich przypadków gdzie dziewczyna po odstawieniu zaszła odrazu w ciąże, i nawet jest większe rawdopodobienstwo ciąży mnogiej :)