Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mutter

większe piersi

Polecane posty

mam pytanie. czy któraś z was uzywała Nivelazione woman? podobno po 3 miesiącach piersi są jędrne jak u nastolatki, a po 6 powiększają się. kupiłam wczoraj w aptece i mam zamiar stosować. jeżeli któraś tego używała to proszę o odp,- nie chcę wyrzucać pieniędzy w błot

ja nie uzywałam ale mozesz mi powiedziec ile kosztuje 1 opakowanie i n ile starcza??

kosztuje 55 zł w mojej aptece ale przez internet mozna kupić za 45 zł w opakowaniu jest 80 tabletek, przez 2 tygodnie bierze sie 2 kapsulki,( etap przygotowawczy) potem 4 dziennie do momentu uzyskania porządanych efektów.następnie jest faza podtrzymująca- 1 tabletka dziennie( wiec starczy na 2 miesiące)

Gość jak łatwo się domyśleć
preparat działa doraźnie, czyli skoro go trzeba brać potem "na podtrzymanie" efektu, to piersi zmaleją gdy tylko przestaniesz brać preparat więc jaki ma to sens ? chcesz przez całe życie brać tabletki na biust ? używałam amerykańskiego odpowiednika tego preparatu, przez 3 miesiące czy jakoś tak, nie widziałam żadnych rewelacji każdy z preparatów tego typu zawiera substancje podobne do estrogenów, takie fitogestrogeny z soi czy z chmielu, do tego jakies witaminy i białko, które ma ujędnriać skórę tabletki są drogie a efekty mizerne, juz lepisj kupić stnik push up lub zbierać pieniadze na operację plastyczną, ta przynajmniej da trwałe i zauważalne efekty

Gość jak łatwo się domyśleć
Sama brałam te tabletki bo zawsze odchudzając się najpierw tracę biust, chciałam sprawdzić czy używanie tych tabletek podczas diety sprawi że biust nadmiernie nie zmaleje.