Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aśka......

Morda w kubeł czyli na garnuszku rodziców

Polecane posty

Gość Aśka......

we wrześniu biorę ślub,rodzice mojego męża mają kupić nam mieszkanie,problem w tym że teściowa mnie nie znosi a jej syn to straszny maminsynek,ostatnio przyszła teściowa powiedziała mi że nie mam nic do gadania bo to ona daję kasę:( co robić??

Gość no to po co wychodzisz za nieg
o, skoro jest maminsynkiem???

Gość uterus
do września daleko.... weż swego partnera i wyjedź daleko albo sie zamknij i proś Boga o dobroć teściowej. Ja na miejscu teściowej bym Cię już oddalił na Wasze wspólne. Spadajcie........

Gość niewiedząca lala
hej Haris podaj strone do tych ludzików bo nie mogę znaleźć. A może ktos inny wie?

Gość trusski
chyba glupia jestes jak chcesz za niego wyjsc... moja matka meczy sie z tesciowa przez ponad 20 lat ... a awantury w domu sa tylko przez rodzine mojego ojca! olej go i cala jego rodzine bo cale zycie bedziesz miec spiepszone... ja na szczescie super trafilam, rodzice mojego chlopaka sa ok... i od poczatku bylo mowione "dla was" a nie "dla ciebie" tak jak u mojego ojca... moja matka w dwa dni po slubie uslyszala "nie jedz tego bo nie bedzie mial czego do pracy wziasc"... zastanow sie bo masz jeszcze 2 miesiace.... a jezeli mozna spytac ile masz lat?

Gość niewiedząca lala
Serdeczne dzieki Haris. Pozdrowionka!

Gość ou gad
popros o kupno mieszkania w innym miescie :/ a za maminsynkow nie ma co wychodzic....