Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agax

CHCĘ KUPIC GOLFA III - CO SĄDZICIE !

Polecane posty

...mogę jeszcze dodać, że przy sprzedaży samochodów niemieckich między innymi III nie traci się tak bardzo..., gdyż auta te są stale w cenie :)

Gość agax
DZięki Was bardzo -ale i tak mam dalej mętlik w głowie !

Gość abac
Ja mam III od 2 lat -jestem zadowolony narazie nie myslę zmieniac!

Gość upppppppppp
To sobie kup

Gość watcher
Toyota Carina E-'97-kupisz bez problemu za ta kwote.Fabie chyba tez,ale nie polecam-lubi wypic...

Gość agax
LUDZIE !!!!!!!!! Kupiłam dzis tego golfika za 6 tyś.

Gość Dzon Stont
Nie chce Cie zmartwic, ale 6000 to ok. 1500 EUR, a jeszcze posrednik na tym zarobil. A w Niemczech rocznik 97 za 1000-1200 EUR ... hmmm ... cos musialo byc z autkiem nie tak, bo za taka kwote to dobrego samochodu by nikt nie sprzedal.

Gość __KOMIS__
zalezy do czego to auto. Jesli oczekujesz ze bedziesz nim dusil, wstawial, i niewiadomo co to taki silniczek zajedziesz szybko, do tego palenie nei bedzie male, a osiagi mierne fakt ze golf to samochod dosc dobrze zrobiony i w miare wytrzymaly, choc to juz auto z 97 roku. odpowiedz sobie do czego ma glownie byc? dojazd do pracy? wyjazd w trase? lansowanie sie po miescie? no zreszta z tego to wynika ja szykal bym bardziej serie ale w 1.8, 2.0, lub td, co do benzynowych spalanie nie duzo wieksze a nie taka taczka choc szczerze powiem ze frajda to dopiero 2.8 vr6

Gość __KOMIS__
tak apropo z niemiec wierzcie mi ze handlarze takie auta maja za srobki, pewnie za 300-700 euro, w zaleznosci jak dobrze sie znaja z turkami

Gość marianka1
Chyba najlepiej golfa albo polówkę kupować. Najmniej się psują i części tańsze niż do citroena. Poza tym dobrze się zorientować czy czasem golf nie stoi w AutoOrder, może uda Ci się trafić lepszy rocznik w podobnej cenie.