Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna osoba ...

Zbankrutuje na lekarzy ...

Polecane posty

Gość biedna osoba ...

Witam! 3 miesiace temu dostalam skierowanie do okulisty i endokrynologa ...No ale przez te strajki wizyty zostaly odwolane :( Do okulisty poszlam prywatnie (zaplacilam 50 zł - przezyje to) ... niestety jesli chodzi o endokrynologa to niestety mnie nie stac :(:( Za wizytę pewnie bym zaplacila ... ale obawiam sie kosztu badan (jak idzie sie prywatnie to trzeba je robic platnie) :(:(:( (badania hormonalne sa drogie) ... no i nie wiem co robic ... nie stac mnie zeby placic za jakies badania ok. 200 zl do tego wizyta ...

Gość ojojoj ...
Przeżywasz :D Myśl po polsku :P Ja miałam identyczna sytuacje. Trzeba kombinować ... Poszukałam byle jakiej prywatnej kliniki gdzie jest endokrynolog i gdzie ma ona podpisany kontrakt z NFZ ... lekarz wypisal mi na jakie mam isc badania (oczywiscie darmowe, bo klinika ma kontrakt z NFZ wiec moga oni wypisywac normalne, bezplatne skierowania na badania) ... Z wynikami już nie poszlam do tego lekarza :P Poszłam prywatnie, do mojej ukochanej pani doktor (ktora przyjmuje normalnie w szpitalu, ale teraz strajkuje ... no ale przyjmuje prywatnie) ... i jest wszystko git :):)