Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę odpowiedzcieeeeeeeeee

Czy jest szansa, pomóżcie???

Polecane posty

Mam cykle 29dniowe zazwyczaj, czy sex 11 dnia mógł doprowadzic do ciąży??? Bardzo bym chciała, odpowiedzcie!!!

Zazwyczaj wiem, kiedy mam owulacje, bo rozpoznaję sluz płodny, ale teraz jakoś mi to umknęło. Czy plemniki mogły przeżyc te pare dni??

Proszę napiszcie bardziej doswiadczone koleżanki, ile dni mogą przeżyc plemniki??

Gość kama mama79
Wg badań dni płodne za każdym razem przesuwają się trochę do przodu w stronę okresu. A skoro są kobiety które ponoć zaszły w ciążę w czasie okresu albo zaraz po, to dlaczego nie w 11 dniu? A plemniki chyba zyją sobie 5 dni, skurczybyki.

Gość raviadorka
plemniki żyją 72 GODZINY a nie 5 dni...........

kochana ja zaszlam w ciaze w cyklu w ktorym sie tego malo spodziewalam.Nie bardzo trafilismy w dni i stwierdzilm ze temn miesiac trudno. a tu masz babo placek. teraz jestem w 13 tyg.a wczesniej dlugo dlugo sie staralam i liczylam dni i nic. jedna ciaze stracilam w 7 tyg.nie trac nadzieji, a zobaczysz sama sie zdziwisz. powodzenia

Z tą owulacją to różnie bywa ja zaszłam w 10-11dc przy cyklach 30-33 dniowych........ we wrześniu bedziemy mieli córeczkę :)

no i jaka to jest sprawiedliwość!jedni sie staraja i cieżko a jedni ciach bach i jest ciąża... powinno być tak że Ci ktorzy chce mocno to bez problemu prawda?alkoholiczki rodzą żeby dostać becikowe i przepić!