Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BongoBong

ŁAMACZE JĘZYKÓW *

Polecane posty

Gość BongoBong

Na wyścigach wyscigowych wyścigówka wyścigowa wyścignęła wyścigówkę wyścigową numer1:) Pamiętacie za gówniaża jakie teksty się wymyślało???hehehe Zapodajcie coś jak pamiętacie jeszcze

Gość BongoBong
hehe sorki za błąd:)

Pamiętam z historii, że Władziu Łokietek - by pozbyć się Niemców z Polski, kazał im mówić: soczewica, koło, miele, młyn :D - Suchą szosą Sasza szedł. - To cóż, że cesarz ze Szwecji? - Wyindywidualizowaliśmy się z rozentuzjazmowanego tłumu. - Butelka oetykietowana butelka nieoetykietowana. - Ząb zupa zębowa - dąb zupa dębowa. - \"Bracie! Wiedziałeś, że chciałeś, ale nie chciałeś wiedzieć o tym, że chciałeś, więc wiedziałeś, że nie chciałeś, ale nie wiedziałeś, że chciałeś. Chciałeś zatem wiedzieć, że nie chcesz, żeby chcieć wiedzieć.\" - Alfadeglukopiranozoidobetadefruktofuranozyt - Wyalienowany neandertalczy usatysfakcjował rozentuzjazmowanego palenontorpologa - JEŚLI MORZE NIE POMORZE TO POMORZE MOŻE MORZE JEŚLI MORZE NIE POMORZE TO POMORZE MOŻE GDAŃSK - rasumując twoje retrospekcje dochodze do konkluzji, że twoje aforyzmy są mylne z powodu żel sformułowanej koncepcj - Zbyt destruktywnie wpływasz swoją altruistyczną oraz inflatywną postawą na mój zleksykulowany pertykularyzm i inne... :

Gość MisiaczkaG
Kra krę mija pole mija tu lis ma norę a ja nos trę- powiedz tak komuś to pomyśli że po włosku :)

Gość wczesnym rankiem....
.....gżegżółki zamiast wziąć dżdżownice nażarły się rzeżuchy i żygały do brytfanny. Mam nadzieję,że nie zrobiłam błędu?

Gość A to znacie
Konstantynopolitańczykowianeczka

Gość chomikowe_opowieści
*****Pojedziemy na pomorze, jak pomorze nie pomoże to pomoże może może, a jak morze nie pomoże to pomoże może las. *****Stół z powwwww..... ech już sama zapomiałam ;)

Gość o tego to nikt
KRÓL KAROL KUPIŁ KRÓLOWEJ KAROLINIE KORALE KOLORU KORALOWEGO:D

Gość tego za chiny nie powiem
w czasie suszy szosa sucha :)

Gość chomikowe_opowieści
a jak jest w końcu ten stół, bo ja to zawsze mówiłam ''stół bez nóg'' :p

Gość chomikowe_opowieści
Albinoska, a powiedz stół z powyłamywanymi nogami:)

Gość ZAGADKA***
3 gostków zamówiło pizze, która kosztowała 30 zł. Złożyli się zatem po 10 zł. Dali kasę chłopakowi a ten zaniósł do kasy. Okazało się jednak że pizza kosztowała 25 zł, bo chłopakowi sie pomyliło. Pomyślał więc: '' Jak mam podzielić 5 zyka na 3 osoby? Trudno, nie dali mi napiwku, więc zakoszę sobie 2 złocisze, a im oddam po 1 zł i będzie ok.'' Tak pomyślał więc tak też zrobił. Lecz: Gostki dali po 10 zł czyli RAZY 3 =30 zł 10 zł -odjąć złotówkę tę którą oddał chłopak= 9zł 9zł razy 3= 27zł + 2 złote napiwku=29 zł GDZIE SIĘ PODZIAŁA JESZCZE JEDNA ZŁOTÓWKA???????

a z angielskiego? ;) jakos tak to leciało, mam nadzieję, że nie narobiłam błędów Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watch which Swatch watch switch?

Gość komóreczka
król Karol kupił królowej Karolinie korale koloru koralowego :)

Gość chomikowe_opowieści
no tak:) pamiętam też nas na niemieckim uczyli ale ja nie powtórze teraz, może ktoś wie?

Gość MACZYS
TRĄBA TRĄBNĘŁA TRĄBĘ W TRĄBE:D

Gość komóreczka
Betty and Bob brought back blue balloons from the big bazaar. Betty Botter had some butter, "But," she said, "this butter's bitter. If I bake this bitter butter, it would make my batter bitter. But a bit of better butter-- that would make my batter better." So she bought a bit of butter, better than her bitter butter, and she baked it in her batter, and the batter was not bitter. So 'twas better Betty Botter bought a bit of better butter. Peter Piper picked a peck of pickled peppers. Did Peter Piper pick a peck of pickled peppers? If Peter Piper picked a peck of pickled peppers, where's the peck of pickled peppers Peter Piper picked?

Gość MACZYS
Zehn Ziegen zogen zehn Zentner Zucker zum Zoo.

Gość MACZYS
-wimaginowana mysz laboratoryjna -Jola lojalna lojalna Jola

nie pamietam jak to się pisało..ale mam nadzieje że dobrze.. angielskie: How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood ? i..jak przeklinac po angielsku nie raniąc przy tym polskeigo jezyka :D tea who you jeah bunny :D

wyindywidualizowaliśmy się z rozentuzjazmowanego tłumu, który wymachiwał rozrewolwerowanymi rewolwerami. a stary chrząszcz co brzmi w trzcinie w Szczebrzeszynie? no i oczywiście niezapomniany Grzegorz Brzęczyszczykiewicz;)

Gość haha no a mój
Jola lojalna, Lola lojalna, wszyscy ludzie są lojalni. Ząb zupa zębowa, dąb zupa dębowa. How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood? How much wood would a woodpecker peck if a woodpecker could peck wood? A kot zna coś takiego, bo zapomniałam, a to było ekstra: "I am not a pheasant plucker I'm a phaesant plucker's son.." ??????

Gość dzięki za linka
:-)