Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gardze leniami

Kobiety sa leniwe......

Polecane posty

Gość gardze leniami

chcialy by konczyc latwe studia, i pracowac 8 h przy kompie w cieple i z kawka, a facetow by do najgorszych robot zagnaly........do tego wspolczesne polki nie robia nawet 1/5 tego co ich matki w domach... Sportu nie uprawiacie, bo za ciezko.........

Gość garda
o facetach nie wspomne - wielu z was to lenie , pasozyty i smierdziuchy .

skończyłam politechnike,pracuje w zawodzie,prowdzę dom i dowiaduje sie ze jestem leniwa :o

Mhm, niema to jak jechać po wszystkich kobietach razem prawda? Ale żeby stwierdzić że niewszystkie kobiety są takie to niema chętnych. Ty zamiast zakładać głupie tematy sam byś sie do roboty wzioł -.^ Pff -.-

Gość gardze leniami
a kto wam mieszkania buduje ? drogi ? sklepy ? idz kiedys na 10 h do pracy na budowie w Grudniu to odszczekasz ze faceci sa leniwi

Gość kontrapunkt
ja nie jestem leniem, ja mam zawyżony czynnik motywavcyjny :P

Gość mnie też skasowali
ja właśnie jestem na takich lewych studiach :p i jestem leniem :)

Gość raczej trudno aby kobiety
które są słąbsze fizycznie od facetó zapieprząły na budowie:-PJeśli już mamy tak porównywać to przypomnij sobie,kto wydał Cię na świat,kto urodzi Ci dzieci??KOBIETA!.Weź chodź 9 miechwó z brzuchem,zność niedogodności ciąży a potem uródź dziecko...też odszczekasz,że kobiety są leniwe BUCU!

\"To jest męski świat, ale był by niczym, niczym bez kobiety czy dziewczyny...\"

no wybacz, żebym sobie sama mieszkanie/dom budowała :D i jeszcze asfalt kładła, żeby do niego dojść

Gość gardze leniami
tylko kto ci pomaluje te sciany i wniesie meble ? nic dla swiata nie wnosicie i nie wnioslyscie miazdzaca wiekszosc nagrod nobla to faceci...profesorowie na uczelniach to faceci, a wy tylko ujadacie i narzekacie ...wasza egzystencja jest marna

Gość fgfdgd
"Weź chodź 9 miechwó z brzuchem,zność niedogodności ciąży a potem uródź dziecko." a facet musi znosic wasze humory, wahania nastroju, ciaza to pikus :classic_cool:

Gość mnie też skasowali
popieram,moja egzystencja jest marna i nikomu do niczego niepotrzebna :)

Gość gardze leniami
jak jestescie slabsze to na silownie....nie mowie juz ze ci faceci co ciezko pracuja nawet od was szacunku nie maja bo nimi gardzicie w wiekszosci....polka rodzi jedno dziecko....teraz juz nawet nie...wiesz do ktorego roku facet na budowie teoretycznie musi pracowac? 65 !!! ale dlatego ze nic nie potraficie zawsze bedziecie od nas zalezne, to my o wszystkim decydujemy.............ide pocwiczyc nara leseru bez ambicji

a co to za filozofia pomalowac ściany, a ty potrafisz ugotować obiad i zrobic zakupy?

Humory? Wahania nastrojów? pikuś. Pomyśl jak my znosimy piwska, bekanie, pierdzenie, nie sprzątanie po sobie. Ciągłe brudzenie, gapienie się w telewizor, brak czasu, wymówki.. mam wymieniać dalej ?

kobiety rzadziej są profesorami bo przez setek lat pojebani faceci zamykali je w domach przy garach i zabraniali im się uczyć i pracować:-oA tak w ogóle to co taki PRAWDZIWY facet jak Ty robi na forum dla kobie?:-DJakaś ciotunia z Ciebie czy co?:-P

*poziomka, pomalować ściany to żadna filozofia. Sama musiałam pokój remontować, malować, wnosić meble. I niech powiedzą że my bez nic niedamy sobie rady -.-

gardze leniami a tobie kto robi żreć, żebyś miał sile na tej budowie pracować, kto ci pierze, żebyś miał co na dupe włożyć????????????? A co do Was, to WY jesteście totalnymi nierobami. Idziecie robić drogę, a 6 godzin z 10 opierdalacie się z łopatą w ręku, a ja w ciągu 8 godzin w biurze wiecej pracuję niż Ty prostaczku!!!!!!!!! Przychodzicie do domu, udajecie wielce zmęczonych- piwko i tv dla Was już się tylko liczy,a kobieta po 8 godzinach w pracy musi posprzątać w domu,ugotować obiad, uprać, zająć się dziećmi, pote zrobić zmęczonemu mężulkowi kolacje. I Ty śmiesz nas nazywać leniami. Żałosne.

pomylka, lubow maja na wsiegda, jest bardzo pracowita, jest pielegniarka w zol po 12 godzinach jest tylko zdolna do powiedzenia, kocham cie do jutra, ja natomiast jestem teoretyk, i w to twierdzenie jest prawdziwe w stosunku do mnie.

ten topik to chyba jakaś prowokacja bo nie możliwe aby ktoś(nawet facet:-P)był tak pusty,tępy,głupi i ograniczony umysłowo jak autor tego tematu:-o

Gość fgfdgd
"Pomyśl jak my znosimy piwska, bekanie, pierdzenie, nie sprzątanie po sobie. Ciągłe brudzenie, gapienie się w telewizor, brak czasu, wymówki.. mam wymieniać dalej ?" malo pije piwa, rzadko bekam, nie pierdze przy ludziach, sprzatam po sobie, nie brudze, a jesli nawet, to sam sprzatam, nie ogladam TV prawie wcale. Ze mna mialabys jak w raju :classic_cool:

Mało prawdopodobne, byłbyś zbyt idealny, więc w końcu rutyną życia zamieniłbyś się w to co wyżej opisałam :P

Gość ojejku..
fgfdgd -a gdzie ty sie ukrywasz skoro taki skarb z ciebie

Gość ten fgfdgd
pewnie jest gejem,wśród hetero nie ma takich ideałów:-P

Gość fgfdgd
Nie jestem gejem :o i nie jestem idealem. Duzo siedze przy kompie, ale Malineczqa wspomniala tylko o TV, nie bylo mowy o kompie :P

Nie reagujcie lepiej na typa.. zaczepki szuka, wyzyć się chce... jak masz problem Typie co zkładasz topik to do psychologa.. albo poprostu zastanów sie nad sobą , bo z takim podejściem to nikt Cię nie zechce... Tylko mądrować coniektórzy umiecie..fuck You.. dick short man :)))))))