Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak odmówić/

Jak odmówić wyjazdu z koleżankami????

Polecane posty

Gość jak odmówić/

Moja koleżanka z pracy zaproponowała mi wyjazd w góry, ja ona i jeszcze jej koleżanka, początkowo chciałam, bo nigdy w górach nie byłam. Wyjazd do kudowy Zdrój, przełomowy tydzień lipca i sierpnia, moze na 2 dni do Czech. Im bliżej tym bardziej przestaje mi sie to podobać.... Trudnosci w połaczeniu by tam dojechać, nie zastanawiają sie jak wrócić... Podobno latem w górach, też nie zaciekawie... Nie chcę zmarnować tygodnia urlopu na tułaczke po Polsce, jestem z lubuskiego. Szczerze mówiąc wolałabym morze, no i tam jest 200km, a w góry chyba z ponad 400km :o. Mamy wspólna szefową, pracujemy w jednym dziale, ale nasze stanowiska sie nie pokrywaja, więc urlop razem dostałybysmy bez problemu. Ale może skłamać, ze szefowa woli zebym wzięła od razu na 2 tyg urlop, a nie cykała po tygodniu na początku sierpnia i na końcu (chciałabym wziaść po koniec 2 tygodnie sierpnia), tylko czym to zaargumentowac???

Gość jak odmówić/
???

Gość jak odmówić/
help ! :(

Gość ciekawskaaaaa
może tak jak myslisz

Gość ktosssssssss
moze wystarczy powiedziec, ze nie masz ochoty na taka tulaczke, ze chcesz odpoczac, moze wyjechac do rodziny albo zostac w domu i zrobic remont czy cos? najlepiej powiedz prawde:)

Gość bdgegdrf
powiedz to co myslisz, ze wolisz morze. to najsensowniejszy i prawdziwy argument. po co masz wydawac siano na cos co Ci sie nie podoba, no i marnowac czas

Gość jak odmówić/
tak wiem, ale zgodziłam się z 2 tygodnie temu, one wszystko załatwiaja, poprostu glupio mi teraz sie wycofać, ale nie chcę się też zmuszac :(

Gość ktosssssssss
no to już sama musisz zdecydować czy lepiej się wycofać czy zmuszać;]

Gość sziłała
Byłam w identycznej sytuacji.Powiedziałam koleżance prawde, że planuje jednak jechać w inne miejsce.Troche była niezadowolona ale najlepiej powiedzieć prawde.

Gość ania.
biedna........a masz dzieci? moze powiesz, ze musisz jechac z dziecmi do lekarza albo...........ze znalazlas w internecie kurs wloskiego np i ze jest to kurs dwutygodniowy i ze akurat w tym okresie tylko masz okazje zaplacic duzo mniej.a ze od dawna marzysz o nauczeniu sie chociaz podstaw, a nie chcesz wydawac fortuny, to............i powiedz, ze przy okazji wsrod uczestnikow losuja wycieczki do wloch, wiec oferta jest jeszcze bardziej atrakcyjna. albo jak masz dzieci, to napisz to w odniesieniu do dzieci.moze byc? czy mam zbyt bujna wyobraznie?

Gość bo studia za pieniądze to nie
ale najfajniejsze sa te wyjazdy, na które się nie miało ochoty...

Gość jak odmówić/
nie mam dzieci. i własnie nie mam co wymyślić, ze nby coś innego robie w tym czasie :( przyszedł mi do głowy właśnie ten urlop, czy szefowa moze nie chcieć rozbijać mi urlopu?

Gość jak odmówić/
hello?