Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawel GGGG

Wyjazd do anglii do pracy w nastepnym miesiacu

Polecane posty

Gość Pawel GGGG

Zamierzam na poczatku sierpnia wyjechać z dziewczyna do Anglii do pracy na dłużej., w związku z tym mam pytanie: Jedzie ktoś może w tym czasie w tym samym celu? może współny wyjazd dałby korzyści... Nie jest istotne jeszcze miejsce, nie zdecydowałem jesczez gdzie wi ęc te kwestie pozostaną do negocjacji. Poszukuję poważnych i miłych osób

Gość moja rada
szukaj przez net agencji i na pokoj miej minimum 250 f i nie licz na kogos tylko na siebie !!!!!! najglupsze co mozesz zrobic to polegac na kims!!!!!

Gość czemu nie na allegro
mam podobna sytuację, tylko mnie interesuje konkretnie szkocja. nie edynburg ani glasgow, coś mniejszego. i to jest fakt - nie wierz nikomu, nie polegaj. mi miała pomóc koleżanka - znaleźć mieszkanie itd - przestała odbierac telefony gdy zblizał się termin wyjazdu.. tez czegoś szukamy, ciężko jest, w wakacje mają przesyt..

Gość evian
im wiecej was pojedzie tym szanse maleja.. w grupie jest ciezko tym bardizej jak nie macie zalatwionej pracy i tym bardziej w sierpniu :o

Gość ja mam........
ale w sierpniu to chyba tylko masochisci wyjezdzaja - wiesz ile tam bedzie juz ludzi ktorzy zaczynaja zjezdzac od konca maja. A poza tym bedzie juz pelnia sezonu wiec nie liczylabym ze gdzies nie beda mieli akurat personlu bo wszyscy zatrudniaja ludzi przed sezonem zeby pozniej mialy czas na zaznajomienie sie z obowiazkami