Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elegancka Pani

Marzenia się spoełniaja

Polecane posty

Umówiłam się z koleżanką, że w czasie pracy wyskoczę do niej na chwilę. Pracuje w wielkim biurowcu niedaleko mojej pracy więc nie było problemu z wyjściem. Była chyba 14 kiedy wypisałam się że wychodzę. Szybkim krokiem szlam w stronę jej biura. Weszłam do środka i jak zwykle udałam się w kierunku windy. Było trochę osób a wśród nich facet który zawsze mi się podobał i intrygował przy każdym spotkaniu. Wcisnęłam 18 reszta niższe pietra, mój przystojniak nic nie wcisnął ale pomyślałam ze już ktoś to zrobił za niego. W okolicach 11 wszyscy już wysiedli zostaliśmy tylko we dwoje nie sądziłam ze jedzie na moje piętro... nagle wcisnął STOP i zatrzymaliśmy się miedzy piętrami. Byłam trochę zaskoczona ale podświadomie bardzo tego chciałam, patrzył na mnie takim wzrokiem ze gotowa byłam na wszystko ... Podszedł do mnie i spytał czy ja tez zawsze przy każdym spotkaniu miałam na niego chore odpowiedziałam twierdząco. Wtedy powoli zaczął wsuwać rękę pod moja sukienkę i gładzic moje uda. Zbyt wiele tego dnia nie miałam na sobie, był okropny upal wiec sukienka i skromne majteczki wystarczyły. On dotykał mojej pupy i powoli zaczął zdejmować moje majteczki, jego dłoń powędrowała pomiędzy moje uda palce delikatnie pieściły wargi sromowe i łechtaczkę, świat zaczął wirować, jego odbicie w lustrze było strasznie podniecające. Całował mnie bardzo namiętnie a druga ręka pieścił moje piersi. Nagle przestał i zsunął się na dół jego język był tak szybki i zwinny, a mój oddech coraz szybszy podniecenie rosło a ja zaczęłam cichutko mruczeć mu do ucha było mi tak dobrze ze bardzo szybko miałam orgazm . Wstał i zaczął znowu mnie całować wtedy ja zaczęłam rozpinaj mu spodnie zsunęłam je do dołu zdjęłam majteczki i zobaczyłam jak jego penis jest pięknie sterczący i gotowy do zabawy. Wzięłam go w usta delikatnie drażniłam sam czubeczek językiem jego twarz miała śliczny grymas wiedziałam ze jest mu dobrze. Kiedy był już gotów przestałam on oparł mnie o ścianę windy uniósł moja nogę oparł na sowim biodrze i powoli wszedł we mnie. Teraz już obie nogi oplotły go, poruszał się równomiernie ale szybciej i szybciej pocałunki były coraz bardziej namiętne podgryzał moje ucho i szyje jego penis wypełniał mnie od środka po same brzegi i nagle poczułam jak robi mi się przyjemnie ciepło . Jego soki zmieszały się z moimi jego oddech był szybki i miarowy ja mruczałam i wiłam się jak waż razem szczytowaliśmy było cudownie ...Powoli obsunęliśmy się na podłogę nie mogłam uwierzyć ze to zrobiłam ale było w nim cos takiego ze nie potrafiłam mu się oprzeć. Doprowadziliśmy się do porządku on wcisnął 16 i szepnął mi do ucha ...\"było cudownie kochanie, kiedy to powtórzymy ?...\" uśmiechnęłam się i powiedziałam może kiedyś , on cmoknął mnie w policzek drzwi rozsunęły się i wyszedł rzucając mi to swoje zniewalające spojrzenie ... Pojechałam na 18 moja koleżanka zniecierpliwiona powitała mnie w drzwiach. Jedno jej spojrzenie i wiedziała wszystko ... wreszcie cię dopadł powiedziała i zachichotała ...

Gość co to za moher sie tu znalazł
hehheeheh fajna historyjka

Gość kwh1
Takie fantazje generalnie mają faceci.

z opisu wynika ze byl upal, w biurze, obcy facet, minete obcej babie i obciaganie obcemu facetowi, bardzo nierozwazne, chociaz, gdybym byl tam byla lubow maja na wsiegda, to taki szybki numerek, palce lizac, ale z obca baba, aseksualne, na dodatek bez prezerwatywy, a gdzie bezpieczny seks

świetnie opowiadasz mój penis jest również gotowy do zabawy:)

Gość wwwwwwwwwwwwwow
:P

Gość kruczyca
O mamo, jaka grafomania! Nie cierpię ludzi, którzy "udają się" , zamiast po prostu iść.

Gość Zimna Ona
Kiepskie raczej. Nawet w podrzędnej literaturze bardziej dbają o interpunkcję. No, ale oni tam mają korektorów. Są takie strony, gdzie można umieszczać takie opowiadania. Wymyślone fantasmagorie lub historie z życia wzięte. Tam czytałam naprawdę dobre opowiadania erotyczne. Nie wszystkie były dobre, ale kilka to naprawdę dobre teksty. ..."palce delikatnie pieściły wargi sromowe i łechtaczkę"... :) Itd. Proszę o wybaczenie, ale to nie jest nawet podniecające. Zatem, powodzenia życzę. :P

spocone palce nie moga delikatnie piescic, warg sromowych i lechtaczki, jesli to pisala kobieta, to chyba zakonnica, ktora nigdy nie byla ruchana. Moja zona mowi ze jak mam spocone rece to ja wargi szczypia, a lechtaczka, facet mysli ze napletek lechtaczki to jest to o co chodzi. Do pisania opowiadan trzeba troche wiadomosci i znania zycia bo sie zrobi serial Zagubieni gdzie nawet autor juz nie wie o co chodzi