Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaaea

Pomocy!!!

Polecane posty

Gość Klaaea

Juz jest kilka wątków na ten temat, ale na zadnym z nich nie znalazlam dobrej odpowiedzi. Mianowicie: jakie ćwiczenie/a jest dobre na grube, zatłuszczone łydki? Mam w obwodzie az 40 cm, a jestem jeszcze bardzo mloda, wiec chcę jeszcze w wakacje pokazac nogi. W sierpniu mam wyjazd, ale wstydzę się swoich nóg... Jest jakas metoda? Zamierzam przez 3 tygodnie jeździć na rowerze na średnim obciążeniu ( i rozciąganie) ale wątpię, ze to cos pomoze, a nuz pogorszy sprawę... Nie wiem. Czy któras z was ma/miala ten sam problem? Macie jakies wypróbowane sposoby? Pomocy!

Gość Klaaea
Phy, zawsze jak zakladam nowy temat nikt nic nie wie, nikt nic nie widzi. Jestem juz powaznie zalamana:( Ze wscieklosci chyba nie pojade w sierpniu!

Gość mam chyba ponad 40
albo nie tak mierze ale nie sa z wygladu ytragicznie ogolnie proporcjonalne mam wszystko i nie sa zatluszczone tylko nawet jak dotkne to za duzo miecha nie ma tylko miesien

Gość mam chyba ponad 40
moze to nie jest tragicznie poczttaj "dziewczyny zauwazylam tu wątki typu :"chce miec 34 cm w łydce i jak odchudzic łydki by tyle mieć"// jestem w szoku..kto wymysla takie watki.. 34 cm w łydce to ma kate moss podejrzewam..co z tą Polską sie dzieje..w innych krajach panny chcą byc kragłe i grubsze bo to jest seksowne a u nas w pOLSCE CHCA BYC ZA CHUDE.. KOSZMAR!" http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3333230

Gość mnie też skasowali
ja mam niecałe 34 i nie są to patyki jak u Moss :)

Gość mnie też skasowali
polecam piling kawowy z cynamonem :)

Gość chude lydki
no dobra ale bez przesady . Zadna dziewczyna nie chce byc gruba. A to ponad 40 cm w lydce to juz gruba przesada :/

Gość Klaaea
dla mnie to jest tragiczne, bo jestem dziewczyną młodą, a w łydkach mi przybyło podczas okresu dojrzewania:(. Nie no, bez przesady, ja nie chcę mieć 34 cm w łydkach, mi wystarczy 37cm. Macie jakies porady? dZIĘKUJĘ za wypowiedzi, ale szukam konkretnych sposobów.

Gość Klaaea
Naprawdę nikt mi nie pomoże?